Home

Slechts 10% van de Nederlanders die hersenletsel oploopt komt in aanmerking voor specialistische revalidatie!

Er moet een Deltaplan voor hersenletselzorg komen: steun.hersenletsel.nl


Gratis zwemmen voor leden van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl

Dankzij de Edwin van der Sar Foundation mogen leden van Hersenletsel.nl tot het einde van het jaar gratis deelnemen aan zwemmen speciaal voor mensen met NAH! Zwemmen is niet alleen goed voor lijf en leden, het is ook nog eens erg gezellig. Het zwemmen gebeurt onder leiding van professionals. NAH-zwemmen kan door heel het land.

Bekijk de dichtstbijzijnde locatie voor u hier: www.edwinvandersarfoundation.nl/projecten/zwemmen 

Let op!
Om gratis te kunnen deelnemen aan het zwemmen dient u zich aan te melden bij het landelijk bureau van Hersenletsel.nl. U kunt een bericht sturen naar info@hersenletsel.nl met daarin uw naam, uw lidmaatschapsnummer en de door u gewenste zwemlocatie. Het secretariaat zal dan alles voor u in orde maken. De van der Sar Foundation zal contact opnemen met het zwembad van uw keuze om te zien of er een geschikt moment voor u is om te zwemmen. NEEM SVP NIET ZELF CONTACT OP MET HET ZWEMBAD! De prijs voor het zwemmen verschilt per locatie maar kost normaal gesproken tussen € 4,00 en € 7,50 per keer. Zwemmen kan 1x per week.

Ook nieuwe leden kunnen van deze aanbieding gebruik maken. Een extra reden dus om lid te worden van Hersenletsel.nl! Een jaar lidmaatschap van Hersenletsel.nl kost u € 32,50 dus dat bedrag heeft u er zo uit! Voor die € 32,50 kunt u dan niet alleen gratis zwemmen tot het einde van het jaar, maar krijgt u ook nog ons ledenblad Hersenletsel Magazine thuis gestuurd, ontvangt u korting op producten van de vereniging, helpt u de vereniging nog beter uw belangen te behartigen (hoe meer leden hoe luider onze stem) en nog veel meer. Dus mocht u nog geen lid zijn, dan is dit hét moment om u aan te melden als nieuw lid van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl: www.hersenletsel.nl/inschrijven/ 


Terug

Home