Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Activiteiten » Agenda » Café Brein Uden

Café Brein Uden

Onzichtbare Gevolgen

Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op maandagavond 16 september in Uden en dinsdagmiddag 17 september in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. Kijk voor meer informatie op: www.nahnobrabant.nl.

Mensen met een niet aangeboren hersenletsel krijgen vaak te maken met zichtbare, maar ook met onzichtbare gevolgen die hun dagelijks leven beïnvloeden. Tijdens Café Brein zal Hans van Dam (docent en consulent hersenletsel, verpleegkundig specialist (neurologie) en publicist) een lezing geven over een veranderd leven door o.a. onzichtbare gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. Welke invloed hebben deze gevolgen op het welzijn en dagelijks functioneren van mensen met NAH, maar ook voor hun naasten?

We nodigen u uit om te komen luisteren en/of mee te praten in Uden of in Oss.

Vanwege het toenemend aantal bezoekers van Café Brein willen we vragen of u zich wilt aanmelden en aangeeft met hoeveel personen u komt. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 september. Voor de bijeenkomst in Uden kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: secretariaatthuiszorg@pantein.nl Voor de bijeenkomst in Oss kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: CafeBreinOss@ons-welzijn.nl

Café Brein Uden is op Maandag 16 september van 19.30 - 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur) in Muzerijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE  Uden.

Café Brein Oss is op dinsdag 17 september van 14.00 – 16.00 uur (zaal open om 13.30 uur)in wijkcentrum Meteoor, Oude Litherweg 20, 5346 RT  Oss.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een open en ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Revalidatiecentrum Tolbrug, Professionals in NAH en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

Datum: 
16 september 2019
Locatie: 
Muzerijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE Uden
Aanmelden