Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Activiteiten » Agenda » Volwassenen met NAH & familie - WELZIJN DE KEMPEN

Volwassenen met NAH & familie - WELZIJN DE KEMPEN

Informele bijeenkomst volwassenen met NAH en hun partners/ familieleden

Helaas komt het maar al te vaak voor: Niet Aangeboren Hersenletsel. Door een ongeluk, een hersenbloeding, ziekte, etc. staat je leven op z'n kop. Wat eerder vanzelfsprekend voor je was, kost nu bergen energie. Voor je familie verandert ook alles.

In oktober start er een zelfhulpgroep, of beter, twee zelfhulpgroepen. Een groep voor volwassenen met NAH en een groep voor partners en familieleden. Het is de bedoeling dat deze groepen tegelijkertijd plaatsvinden. Het doel is: het ontmoeten van gelijkgestemden/ lotgenoten en het delen van ervaringen, adviezen en tips.

Voor belangstellenden uit de gemeente Bergeijk en de Kempen, wordt in september een informele avond georganiseerd. Tijdens deze avond kun je kennismaken met anderen die ook graag gelijkgestemden ontmoeten en met de initiatiefnemers van deze groep: Saskia Schoonheim en Marcel Martens. Vanuit Wel!zijn fe Kempen is de coordinator zelfhulpgroepen aanwezig.

  • Waar en wanneer:  Woensdag 11 september 2019+
  •  Locatie:  De Rietstek, Hennepstraat 6a te Riethoven
  •  Aanmelden: Deelname aan deze avond is gratis. We verzoeken je om je aan te melden zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. 
  • Aanmelden bij stichting Wel! Welzijn de Kempen, Eikenburg 2, 5521 HZ Eersel, tel. 0497-514746, mail: zelfhulp@welzijndekempen.nl

 

 

 

Datum: 
11 september 2019
Locatie: 
De Rietstek, Hennepstraat 6a te Riethoven