Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Actueel » Nieuws » Even voorstellen: Jolanda Holle ambassadeur Hersenletsel

Even voorstellen: Jolanda Holle ambassadeur Hersenletsel

Mijn naam is Jolanda Holle, ik ben 53 jaar oud en ben woonachtig in Wehl. Ik ben gescheiden en heb 3 volwassen kinderen. In 2009 heb ik een dubbele hersenbloeding gekregen als gevolg van een subarachnoïdale bloeding. Deze bloeding is verholpen met een clipoperatie. Ik ben na deze opname gaan revalideren in Groot Klimmendaal (dit revalidatiecentrum heet nu Klimmendaal). Ik volgde in Klimmendaal therapie van de ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist, diëtiste, maatschappelijk werker en de psycholoog. Aanvullende therapie heb ik niet gevolgd, alleen begeleiding gehad van Professionals in NAH en Zozijn. Momenteel krijg ik geen begeleiding meer. Ik verricht onbetaald werk als ambassadeur bij Hersenletsel.nl

De belangrijkste drijfveer om als ambassadeur voor hersenletsel.nl te werken is: het werken als ambassadeur van Hersenletsel.nl ligt mij en geeft mij veel voldoening. Ik vind het erg belangrijk om mij als ervaringsdeskundige in te zetten en wat te kunnen betekenen voor lotgenoten. Ik vind het erg fijn om mijn ervaringsverhaal te kunnen vertellen en delen met lotgenoten. Ik kan lotgenoten inspireren met mijn verhaal. Ochtenden, middagen en avonden ben ik beschikbaar, behalve de donderdagmiddag. Ik kan ingezet worden voor:

  • Voorlichting: eigen ervaringsverhaal presenteren, voorlichting geven over het wie en wat is betreffende patiëntenverenigingen (o.m. Hersenletsel.nl) en voorlichting geven over de gevolgen en impact van NAH in het dagelijks leven.
  • Belangenbehartiging: deelnemen in advies– en cliëntenraden, deelnemen aan panels en vragenlijsten.