Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Actueel » Nieuws » Met 50% korting naar de sauna

Met 50% korting naar de sauna

Leden van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl mogen met 50% korting naar de mooiste en meest luxe wellnessresorts van Nederland: Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg en Thermen Berendonck!

Speciale aanbieding voor leden van Hersenletsel.nl: 50% korting op een sauna-dag entree bij Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg en Thermen Berendonck!

Voor veel mensen met NAH is een dagje naar de sauna een van de weinige uitstapjes die zij nog kunnen maken. Want een (goede) sauna is een oase van rust en ontspanning - precies wat een overbelast brein nodig heeft. Er is 1 nadeel: een dagje sauna is best prijzig (ca. € 34,50 per persoon).

Voor leden van vereniging Hersenletsel.nl is er nu HEEL goed nieuws: zij mogen voortaan met 50% korting naar de sauna's van Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg!!
- korting geldt voor het hele gezin
- korting geldt zo vaak als u wilt
- korting geldt zo lang u lid bent/blijft
- alle locaties beschikken over rustruimtes, waar u eventueel zelfs kunt slapen

Wil je van deze unieke aanbieding gebruik maken? Neem dan contact met ons op:

Je ontvangt dan van ons een unieke code die je kunt gebruiken bij de reservering van je saunabezoek. Reserveren is noodzakelijk en kan via

www.thermenbussloo.nl/hl of www.thermensoesterberg.nl/hl of www.thermenberendonck.nl/hl

Ook voor de halve prijs naar de Thermen maar nog geen lid? Meld je dan nu aan! Het lidmaatschap kost € 32,50 per jaar, dus met 2 bezoekjes heb je dat bedrag er al uit (of zelfs met 1 bezoekje, als je samen met iemand anders gaat)! Aanmelden als lid kan hier.

Mensen met hersenletsel mogen gewoon naar de sauna; let wel op dat je voldoende (water) drinkt!