Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Actueel » Nieuws » Nieuws

Nieuws

7 oktober in Lelystad: Trefpunt Hersenletsel

Het Trefpunt heeft tot doel dat zowel mantelzorgers als getroffenen met elkaar kunnen praten, luisteren en ervaringen uitwisselen.

                  Niet Aangeboren Hersenletsel

                          Aandacht en

Zorgstandaard Hersenletsel vordert gestaag!

Ook in deze tijd van Corona gaat het werk aan de Zorgstandaard Hersenletsel door!

Omdat we graag willen dat iedereen met NAH in Nederland, ongeacht de oorzaak van dat hersenletsel, de best mogelijke zorg krijgt en dat er ook aandacht en waar nodig begeleiding is voor hun naasten, werkt Hersenletsel.nl actief mee aan het ontwikkelen van de Zorgstandaard Hersenletsel.

Collecteren voor Hersenstichting: 25% van jouw opbrengst gaat naar Hersenletsel.nl

Wist je dat als je gaat collecteren voor de Hersenstichting, 25% van jouw opgehaalde collectegeld ten goede komt aan Hersenletsel.nl? Dat geld besteden we aan activiteiten voor onze leden. Dus jouw inzet werkt twee kanten op. 

Collecteren voor de Hersenstichting en 25% van je opbrengst gaat naar Hersenletsel.nl

Wist je dat als je gaat collecteren voor de Hersenstichting, 25% van jouw opgehaalde collectegeld ten goede komt aan Hersenletsel.nl? Dat geld besteden we aan activiteiten voor onze leden. Dus jouw inzet werkt twee kanten op. 

Deelname project CVA-keten Noordelijke Maasvallei Noord-Brabant

De regio-ondersteuner van Stichting Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant is onlangs benaderd door Janine Hendriks, docent ergotherapie aan de HAN en betrokken bij de start van een Sparkcentre binnen de regio Cuijk-Boxmeer rondom CVA-cliënten. Een Sparkcentre is voor studenten een werkveld waar onderzoek en onderwijs bij elkaar komt.

Maak een digitale collectebus aan en steun Handicap.nl èn onze vereniging!

De laatste maanden heeft iedereen een moeilijke tijd doorgemaakt. Vanzelfsprekend heeft COVID-19 ook op onze vereniging een enorme (financiële) impact heeft gehad. Om de gevolgen voor mensen met een handicap te beperken, komt Handicap.nl met een prachtig initiatief! 

presentatie Karin Gehring landelijke bijeenkomst 5 september

Dit is de presentatie van Karin Gehring die zij op 5 september heeft gegeven.

Familiedag oktober 2020

Hersenletsel.nl Zuid-Holland organiseert in samenwerking met Het Praatatelier en het Hersenletsel- Afasiecentrum Rotterdam e.o. een familiedag voor mensen met hersenletsel.

Hersenletsel krijg je niet alleen. De familiedag is een mooie gelegenheid om samen iets te ondernemen tijdens een ontspannend en interessant programma. Zaterdag 31 oktober van 09.45 tot 14.00 uur in Capelle a/d IJssel

N.A.H. Lotgenoten Café Hilversum

De NAH-ontmoetingsgroep Hilversum komt voortaan elke 3e donderdag bijeen in het Wijkcentrum St.Joseph, Minckelersstraat 71 1223LD.

Start op 15 oktober. Verder blijft alles hetzelfde. Neem je het op in de agenda? 

Contactpersoon is Erwin Hoogeveen, erwinhoogeveen@gmail.com

Meer info: Extra_Hilversum.pdf