Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Actueel » Nieuws » Start training NAH-ambassadeur in Breda en Eindhoven

Start training NAH-ambassadeur in Breda en Eindhoven

Hersenletsel.nl start in Noord-Brabant in Eindhoven en in Breda met de training voor NAH-Ambassadeur. Een NAH-ambassadeur is iemand, die op basis van zijn/haar ervaring met hersenletsel voorlichting geeft aan anderen door middel van dialoogbijeenkomsten. Niet iedereen wil zijn/haar verhaal vertellen, maar wel iets doen om meer aandacht en begrip te krijgen voor de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en NAH in het bijzonder. Dat kan door middel van presentaties geven, voorlichting, scholing, (mede) organiseren van congressen, symposia, lotgenotenbijeenkomsten, bestuursfunctie of regio contactpersoon worden.

De onzichtbare gevolgen van NAH zijn vaak onbekend; een dialoog met een NAH-ambassadeur van hersenletsel.nl geeft u een bijzondere inkijk in de leefwereld van iemand met hersenletsel. Begrip voor onzichtbare gevolgen helpt om op een goede manier het contact aan te gaan, wat voor beiden partijen prettig en verhelderend kan zijn.

Wilt u een dialoogbijeenkomst voor uw organisatie of vereniging of heeft u interesse om deel te nemen aan de training voor NAH-ambassadeur te worden voor Hersenletsel.nl? Neem dan contact op met Lies Bonsang regio-ondersteuner voor Noord-Brabant door een mailtje te sturen naar noordbrabant@hersenletsel.nl of bellen kan ook naar 06-15091924.

In Eindhoven starten we met de training op vrijdag 28 augustus en in Breda op vrijdag 4 september. Er is nog plaats, maar wees er snel bij, want VOL = VOL!