Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Actueel » Nieuws » Week van de Toegankelijkheid 2019

Week van de Toegankelijkheid 2019

 

        W E E K   van  de   T O E G A N K E L I J K H E I D   2 0 1 9 
Een initiatief van Ieder(in), dit jaar onder andere in samenwerking met Natuurmonumenten,
met gratis activiteiten voor iedereen.

Beleef de natuur zonder drempels. Prachtige routes en te gekke speelnatuurplekken van OERRR zijn nu ook toegankelijk voor mensen met een beperking.

Natuurmonumenten werkt aan:  natuurgebieden toegankelijk voor mensen met een beperking met als thema: Onbeperkt genieten in de natuur.
                                                   het toegankelijk maken van 40 routes en 10 speelnatuurplekken. De routes en speelnatuur zijn ontwikkeld en getest met ervaringsdeskundigen.

Op safari met de boswachter én Scoozy bij Planken Wambuis            DOET U MEE?
Hersenletsel.nl nodigt u uit om deel te nemen aan deze gratis activiteit bij u in de buurt. Klik op onderstaande link voor meer informatie en inschrijven voor de activiteiten in de Week van de Toegankelijkheid.

Van maandag 07-10 t/m donderdag 10-10 op verschillende tijden:
https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/planken-wambuis/agenda/op-safari-met-de-boswachter-en-scoozy-bij-planken-wambuis#2019-10-07T11:30

Of kijk op de website: www.weekvandetoegankelijkheid.nl of de website van Natuurmonumenten www.natuurmonumenten.nl/onbeperktgenieten voor alle andere activiteiten in de Week van de Toegankelijkheid.

Als u geen internet heeft of het lastig vind om een toegangskaart te regelen, neemt u dan contact op met Natuurmonumenten, telefoonnummer: 035 - 6559911.