Home

Slechts 10% van de Nederlanders die hersenletsel oploopt komt in aanmerking voor specialistische revalidatie!

Er moet een Deltaplan voor hersenletselzorg komen: steun.hersenletsel.nl

Frequently Asked Questions / Veelgestelde vragen

Wat is Hersenletsel.nl?

Hersenletsel.nl is sinds 1 juli 2014 de grootste patiëntenvereniging voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. De vereniging is ontstaan uit een samenvoeging van de Afasie Vereniging Nederland (AVN), Cerebraal en De Nederlandse CVA-vereniging.

Wat doet Hersenletsel.nl?

De vereniging behartigt de belangen van alle mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten door informatie te geven, door samen te werken om de zorg aan mensen met NAH te verbeteren, door bijeenkomsten te organiseren in de regio en in het land en door gevraagd en ongevraagd advies te geven over nieuwe wet- en regelgeving die invloed hebben op de positie van mensen met NAH en hun leven.

Is Hersenletsel.nl verbonden aan de Hersenstichting?

Hersenletsel.nl is een zelfstandige vereniging met een eigen structuur en niet verbonden aan andere organisaties. Wel wordt veel samengewerkt met de Hersenstichting en vele andere partners die de positie van mensen met NAH willen verbeteren.

Hoe kan ik bijdragen aan het werk van Hersenletsel.nl?

Door lid of donateur te worden of door u als vrijwilliger in de regio aan te melden. U kunt dat doen via deze website met de link 'Meedoen'.

Als ik een interessant artikel heb voor deze website of op een andere manier contact wil opnemen, wie kan ik dan bereiken?

U kunt contact opnemen met het hoofdkantoor, Den Heuvel 62, 6881 VE Velp, Tel (026) 3 512 512 (bereikbaar op werkdagen van 10-14uur) of via info@hersenletsel.nl

Waarom kan ik niet zonder inlogcodes in Mijn Hersenletsel?

Dit is een deel van de website dat u alleen kunt inzien als u lid bent. Het bevat mogelijkheden om het eigen lidmaatschap te wijzigen en ook verenigingsinformatie.
Home