Ontmoetingsmiddag voor naasten van mensen met NAH in Kampen

logo hersenletsel
21 augustus, 2023
Gelderland

Ontmoetingsmiddag voor “NAH’sten” in Kampen

Als je partner, ouder of iemand anders in je naaste omgeving hersenletsel oploopt door bijvoorbeeld een beroerte, hersentumor of ongeluk, kan er plotseling veel veranderen. Voor de persoon zelf, maar ook voor mensen die om hem of haar heen staan.

Op 28 september 2023 wordt er in Kampen een ontmoetingsmiddag georganiseerd voor naasten van mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Deze middag, die vooral in het teken zal staan van ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen, wordt georganiseerd door verschillende NAH-zorgprofessionals uit Kampen, in samenwerking met Stichting WijZ Welzijn Kampen en de Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl.

Deze middag vindt plaats bij Woonzorgcentrum Margaretha, Burgwal 45, 8261 EP Kampen, in de Ketelmeerkamer op de 2e etage (let op: toegang middels een kleine trap). De inloop is vanaf 14.30 uur en de middag duurt van 15.00-16.30 uur. Deelname is gratis.

Graag opgeven vóór 25 september a.s. via de zgn. aanmeldbutton (een hokje dat u kunt aanvinken) bij de aankondiging van deze middag op de pagina ‘Agenda’ van deze website. Als dit niet lukt, kunt u mailen naar: regiooost@hersenletsel.nl.