Home

Slechts 10% van de Nederlanders die hersenletsel oploopt komt in aanmerking voor specialistische revalidatie!

Er moet een Deltaplan voor hersenletselzorg komen: steun.hersenletsel.nl

Regio Flevoland

U kunt met ons in contact komen door een email te sturen naar, of te bellen met ons secretariaat;

e-mailadres       secretariaat;         flevoland@hersenletsel.nl

telefoonnumer   secretariaat;         06 4414 3907  


Het secretariaat kan u ook in contact brengen met ervaringsdeskundigen op het gebied van;

Onze contactpersonen t.b.v. lotgenotencontact, getroffene en mantelzorgers zijn bereikbaar via het secretariaat;


 

Regionaal Bestuur Vereniging Hersenletsel.nl regio Flevoland

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De Europese privacy wetgeving. Wij doen onze uiterste best hieraan te voldoen.

 

Spreiding van bestuursleden over het werkgebied heeft nadrukkelijk de voorkeur. Alle bestuursleden wonen en werken daarom in gemeenten van onze provincie;

De regio Flevoland kent verder een regionale klankbordgroep die wordt gevormd door vrijwilligers, getroffenen en mantelzorgers. Deze klankbordgroep is actief op een veelheid aan terreinen en heeft mede tot doel het bestuur van de afdeling te voeden met informatie waarmee de besluitvorming mede kan worden beïnvloed.

 

 

Vrijwilliger worden? Meedenken of doen in de regio Flevoland ?

Vereniging Hersenletsel.nl is een patientenvereniging, met leden.

Een ieder die zich op vrijwillige basis inzet, doet dit voor alle mensen met NAH.

Om de belangenbehartiging van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) te versterken heeft de vereniging Hersenletsel.nl het initiatief genomen om regionale klankbordgroepen op te richten. De inbreng van uw ervaringskennis als vrijwilliger, getroffene en of mantelzorger is sinds de inwerkingtreding van de nieuwe landelijke wetgevingen omtrent zorg, ondersteuning thuis en de informele zorg belangrijker dan ooit.

Heeft u na het lezen misschien nog vragen?  Stelt u ze dan gerust via email of telefoon aan het secretariaat van de regio Flevoland. De adresgegevens vindt u bovenaan op de website van regio Flevoland.

 

Lid worden ?

Lid worden ?

Nog geen lid van Hersenletsel.nl?

Schrijft u zich dan hier in en ontvang 4 x per jaar het kwartaalblad Hersenletsel Magazine, toegang tot de ledenomgeving en toegang tot veel andere informatie en regionale bijeenkomsten.

U kunt zich hier inschrijven

 

ONDERSTEUNINGSAANBOD IN ONZE REGIO ( informatief )

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De Europese privacy wetgeving. Wij doen onze uiterste best hieraan te voldoen, Daarom zijn enkele onderwerpen op onze website afgeschermd.

In onze regio zijn een groot aantal organisaties actief in de weer voor mensen die getroffen zijn door een Niet Aangeboren Hersenletsel, en hun omgeving. Om bovenstaande reden publiceren we de lijsten voorlopig niet. Als u van ons infpormatie wilt hebben kan dat natuurlijk altijd. Neemt u daarom gerust contact met ons op.

 

Particuliere Lokale en Regionale initiatieven


NAH Ontmoetingspunt Almere,

Klikt u hierop voor de laatste nieuwsbrief !

 

 

NAH Forum Almere;

Klik hier om door te gaan op de website van de organisatie.

/images/flevoland/logo-forum-a.jpg

 

  

 

 

Verwijsgids en kwaliteitscriteria voor zorg kinderen met een hersentumor gereed

11-04-2017 - Op 1 april zijn de kwaliteitscriteria en een verwijsgids voor de zorg aan kinderen met een hersentumor gepresenteerd tijdens het VOKK-symposium ‘Leven met en na een hersentumor’.

Lees meer...

Help mee de kwaliteit van NAH zorg en begeleiding verbeteren.

Heeft u Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en zoekt u een zinvolle tijdsbesteding? Wij zoeken vrijwilligers voor de klankbordgroep NAH Flevoland die willen helpen om de zorg en begeleiding voor mensen met NAH te verbeteren. U bepaalt dus zelf hoeveel energie en tijd u er in steekt. Ook naasten en anderen met kennis van NAH zijn welkom.

Waar gaat het om?

Lees meer...

Aandacht voor Jonge Zorgers, Start 2018

"Vaak voelde ik een strijd of ik bij mama zou blijven of uit zou gaan met mijn vrienden".

Innovatieprijs voor nieuwe training.

Klik hierop voor het hele artikel.

Welzijn op recept nu in heel Amsterdam en een proef in Almere

Vanaf 2018 kunnen medewerkers van alle huisartsenpraktijken in Amsterdam mensen doorverwijzen naar Welzijn op Recept. Veel mensen die regelmatig de huisarts bezoeken, kampen met psychosociale problemen zoals....

Lees meer...

Heeft iemand bij jou thuis NAH?

Hoe ga je om met NAH

How To?

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en heeft je partner, vader, moeder, broer of zus NAH? Het kan heel goed dat je daarmee worstelt. Vind je het fijn om meer te horen over NAH, erover te praten met anderen die hier ook mee te maken hebben, of wil je graag tips over hoe je met je situatie om kunt gaan? Doe dan mee met de training How To!

Klik hier voor de Flyer-How-to

 

Publiekslezing NAH Jongeren Lelystad

Niet aangeboren hersenletsel (NAH) verandert het leven compleet, zeker als je jong bent. Een verkeersongeval, vallen met sporten, een hersentumor zijn voorbeelden van hoe jongeren hersenletsel kunnen oplopen.

Klik hier voor de uitgebreide toelichting.

Publiekslezing NAH Emmeloord

Bewegen als recept bij NAH. Je krijgt een beroerte (CVA), bent betrokken bij een aanrijding, maakt een val en loopt hersenletsel op.

Klik hier voor het volledige artikel en de uitnodigng.

Agenda Regio Flevoland


Dec
18

Jan
08

Home Regionale afdelingenFlevoland