Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » WMO Gesprekswijzer » Mantelzorg vragenlijst

Mantelzorg vragenlijst

Welkom bij de vragenlijst voor mantelzorgers. De vragenlijst bevat 13 aandachtsgebieden. Bij elk aandachtsgebied hoort een aantal vragen. Klik op de knop ‘Invullen’ als u de vragen online op de computer wilt invullen. Nadat u de vragen hebt ingevuld, klikt u onderaan in het beeldscherm op de knop ‘Verder’. U krijgt dan een score en een aantal tips. U kunt via de knop ‘Overzicht’ terug naar het overzicht, om verder te gaan met andere aandachtsgebieden of om op te slaan en te printen.

U kunt na afloop uw ingevulde vragen per aandachtsgebied in een pdf-bestand opslaan en printen. Klik op de knop ‘pdf/printen’, en sla de lijst op als pdf. Dit pdf kunt u vervolgens printen.

Hebt u zich vergist en wilt u uw antwoorden op een vragenlijst aanpassen, klik dan op de knop ‘Aanpassen’. Wilt u alle ingevulde vragenlijsten wissen (bijvoorbeeld omdat u niet op uw eigen computer hebt ingevuld), klik dan op de knop ‘Wis alles’.

Wilt u de vragenlijst niet op de computer invullen, maar met de hand? Download de gehele vragenlijst dan hier. U krijgt dan geen score en geen tips.