Home

Slechts 10% van de Nederlanders die hersenletsel oploopt komt in aanmerking voor specialistische revalidatie!

Er moet een Deltaplan voor hersenletselzorg komen: steun.hersenletsel.nl

Oproepen

Uitleg van deze rubriek

In deze rubriek kunnen allerlei oproepen worden geplaatst, bij voorbeeld voor het leggen van contact met lotgenoten of het samen ondernemen van activiteiten. Hersenletsel.nl behoudt zich het recht voor om oproepen die niet passen binnen de doelstellingen, niet te plaatsen. Hersenletsel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geplaatste teksten. Ingestuurde teksten kunnen te allen tijde door ons (tekstueel) worden aangepast. Oproepen worden 3 maanden na plaatsing automatisch verwijderd. Oproepen kunnen ingestuurd worden aan info@hersenletsel.nl onder vermelding van 'oproep'.

Gezocht: tips over neuroloog die gespecialiseerd is op het gebied van MTBI (Mild Traumatic Brian Injury)

Een aantal jaren geleden heb ik een ongeluk gehad waarbij ik een hersenkneuzing heb opgelopen. Ik ben hier lang zonder adequate behandeling mee door blijven lopen, maar ik heb nog steeds veel klachten. Ik heb altijd hoofdpijn, ben vaak duizelig en erg gevoelig voor geluid en licht. Sinds driekwart jaar ruik ik niets meer. Nu ben ik bij een behandelaar die mij adviseert om een uitgebreid neurologisch onderzoek te laten uitvoeren door een neuroloog die gespecialiseerd is op het gebied van MTBI. Wie heeft heeft tips over goede neurologen op dit gebied?

Reacties kunnen via de mail gestuurd worden naar Wendy Lindeloof : lindeloof@zeelandnet.nl

Gezocht: Vrouwen die openhartig willen vertellen over hun leven met hersenletsel

Vrouwenwebsite Ze.nl is op zoek naar vrouwen met een bijzonder verhaal die hier openhartig over wil vertellen in een interview. Het interview kan zowel telefonisch als per email en mag anoniem. Bij interesse, neem contact op via laura@ze.nl.

Gezocht: mensen (ouderen, jongeren en kinderen) die ondanks hun beperking alles uit het leven willen halen

In The Big Life Fix bundelt een team van topuitvinders, programmeurs en techneuten zijn krachten om life-changing oplossingen te ontwikkelen voor individuen met een serieuze beperking. Een nieuw te ontwikkelen tv-programma van IDTV. In Engeland is de serie al gemaakt en die was een groot succes. Hierbij een link naar een uitzending en de website: https://www.youtube.com/watch?v=Uw-oyyOrC-w 

Voor de Nederlandse variant zijn we op zoek naar mensen (ouderen, jongeren en kinderen) die ondanks hun beperking alles uit het leven willen halen (op het gebied van werk, sport, school, hobby's) Dat ook doen, maar daarbij hinder ondervinden en erg geholpen zouden zijn als er een hulpmiddel zou bestaan die de activiteiten vergemakkelijkt.

We zijn op zoek naar echte bikkels. Mensen die makkelijk over hun ziekte kunnen praten. En vol in het leven staan. Mensen met een hoog Bart de Graaff gehalte om het zo maar te zeggen. Is het iets voor jou?
Neem dan contact op met de redactie: casting@idtv.nl - 020 3143146

Home Zorg en hulpOproepen