Home

Slechts 10% van de Nederlanders die hersenletsel oploopt komt in aanmerking voor specialistische revalidatie!

Er moet een Deltaplan voor hersenletselzorg komen: steun.hersenletsel.nl

Oproepen

Uitleg van deze rubriek

In deze rubriek kunnen allerlei oproepen worden geplaatst, bij voorbeeld voor het leggen van contact met lotgenoten of het samen ondernemen van activiteiten. Om een oproepje te kunnen plaatsen dient men lid te zijn van Hersenletsel.nl. Hersenletsel.nl behoudt zich het recht voor om oproepen die niet passen binnen de doelstellingen, niet te plaatsen. Hersenletsel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geplaatste teksten. Ingestuurde teksten kunnen te allen tijde door ons (tekstueel) worden aangepast. Oproepen worden 3 maanden na plaatsing automatisch verwijderd. Oproepen kunnen ingestuurd worden aan info@hersenletsel.nl onder vermelding van 'oproep'.

Gezocht: personen (of verzorgers van personen) met kauw- en/of slikproblemen

Mijn naam is Judy van Herk en ik studeer aan de Has Hogeschool. Ik loop stage bij Fijnproevers, een bedrijf dat hartige voeding produceert voor mensen met kauw- en/of slikproblemen. Om de wensen en behoeften naar deze voeding te peilen heb ik een enquête opgezet voor mogelijke gebruikers.  Ik zou het fijn vinden als mensen met deze problemen of hun verzorgers de vragenlijst in zouden willen vullen. De link naar de enquête is https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxVxJnI5zhd5uSe8mEd9aHBHmQ7Dee9qI--xt7m9l-f5xgiQ/viewform?usp=sf_link. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Gezocht: cursisten voor het programma Intensieve Neurorevalidatie (INR)

Begin januari 2018 start een nieuwe groep cursisten met het programma Intensieve Neurorevalidatie (INR). In dit programma staat het leren omgaan met chronische niet-zichtbare, cognitieve, emotionele en gedragsmatige gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel centraal. Gevolgen die vaak leiden tot het vastlopen in relaties en/of werk. Voor de volgende groep zijn er, na een intakeprocedure, nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie, zie:
https://www.reade.nl/accordion/specifiek-behandelaanbod-reva/intensieve-neurorevalidatie-inr-/ 

Gezocht: tips over neuroloog die gespecialiseerd is op het gebied van MTBI (Mild Traumatic Brian Injury)

Een aantal jaren geleden heb ik een ongeluk gehad waarbij ik een hersenkneuzing heb opgelopen. Ik ben hier lang zonder adequate behandeling mee door blijven lopen, maar ik heb nog steeds veel klachten. Ik heb altijd hoofdpijn, ben vaak duizelig en erg gevoelig voor geluid en licht. Sinds driekwart jaar ruik ik niets meer. Nu ben ik bij een behandelaar die mij adviseert om een uitgebreid neurologisch onderzoek te laten uitvoeren door een neuroloog die gespecialiseerd is op het gebied van MTBI. Wie heeft heeft tips over goede neurologen op dit gebied?

Reacties kunnen via de mail gestuurd worden naar Wendy Lindeloof : lindeloof@zeelandnet.nl

Gezocht: Vrouwen die openhartig willen vertellen over hun leven met hersenletsel

Vrouwenwebsite Ze.nl is op zoek naar vrouwen met een bijzonder verhaal die hier openhartig over wil vertellen in een interview. Het interview kan zowel telefonisch als per email en mag anoniem. Bij interesse, neem contact op via laura@ze.nl.

Home Zorg en hulpOproepen