Home

Slechts 10% van de Nederlanders die hersenletsel oploopt komt in aanmerking voor specialistische revalidatie!

Er moet een Deltaplan voor hersenletselzorg komen: steun.hersenletsel.nl

Oproepen

Uitleg van deze rubriek

In deze rubriek kunnen allerlei oproepen worden geplaatst, bij voorbeeld voor het leggen van contact met lotgenoten of het samen ondernemen van activiteiten. Hersenletsel.nl behoudt zich het recht voor om oproepen die niet passen binnen de doelstellingen, niet te plaatsen. Hersenletsel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geplaatste teksten. Ingestuurde teksten kunnen te allen tijde door ons (tekstueel) worden aangepast. Oproepen worden 3 maanden na plaatsing automatisch verwijderd. Oproepen kunnen ingestuurd worden aan info@hersenletsel.nl onder vermelding van 'oproep'.

Gezocht: CVA-patiënten die mee willen werken aan een (digitale) enquête

Momenteel werk ik (Maarten Meelkop) aan de ontwikkeling van een nieuw, draagbaar apparaat waarmee, real time, een beroerte kan worden opgemerkt. Ik ben er van overtuigd dat vooral patiënten die eerder een TIA of beroerte gehad hebben, veel aan dit apparaat kunnen hebben. Het voorkomt geen beroerte, maar stelt patiënten wel in staat om snel hulp te zoeken waardoor de kans op herstel vergroot wordt. Het is natuurlijk wel belangrijk wat patiënten die zelf een CVA ervaren hebben, van dit idee vinden!
Daarom ben ik op zoek naar personen die een CVA hebben gehad om mee te werken aan een (digitale) enquête. De resultaten van dit onderzoek kunnen mij in staat stellen om sneller en beter een product te ontwikkelen en beschikbaar te maken.
Heeft u interesse of vragen, stuur dan een email naar maartenmeelkop@gmail.com.
Ik stuur u dan het enquête formulier per email toe. 

Home Zorg en hulpOproepen