Utrecht: Hersentumor: “Palliatieve zorg en levenseinde”

| Utrecht
logo hersenletsel

Zaterdag 3 februari a.s. organiseren wij weer een landelijke bijeenkomst in Maarn voor lotgenoten met een hersentumor en hun naasten.

Wellicht willen jullie ons helpen om deze uitnodiging verder te verspreiden onder onze doelgroep ?

 

3 Februari zal Anne Luteijn, Verpleegkundig Specialist in het UMC, vanaf 11:00 uur een presentatie geven over het onderwerp : “Palliatieve zorg en levenseinde”.

 

Anne Luteijn werkt als verpleegkundig specialist op de afdeling neuro-oncologie van het UMC Utrecht. In die rol begeleidt ze patiënten en hun naasten van het moment van de diagnose tot de allerlaatste fase waarin de huisarts en/of hospice de zorg overneemt. Ze deed onderzoek naar hoe patiënten met een hooggradige hersentumor en hun naasten in de laatste levensfase het best geïnformeerd en begeleid kunnen worden. Deze kennis past ze dagelijks toe in haar vak. Anne Luteijn vertelt gepassioneerd over hoe ze mensen helpt om te gaan met een hersentumor en met de laatste levensfase.  (bron: zullen we samen)

 

Lotgenoten en betrokkenen die fysiek niet aanwezig kunnen zijn, kunnen de presentatie on line bijwonen via een livestream in onze besloten Facebook groep: hersentumor contactgroep

 

Na een gezamenlijke lunch is er gelegenheid om na te praten in de gespreksgroepen.  De gesprekken in een sfeer van herkenning en erkenning worden altijd heel erg gewaardeerd. We hebben aparte groepen voor lotgenoten met een hersentumor en naasten, omdat zij ieder geconfronteerd worden met hun eigen dilemma’s.

 

We sluiten af met een drankje.

 

Meer info:

Uitnodiging bijeenkomst palliatieve zorg en levenseinde van hersentumor contactgroep 3 februari (1)