Word lid of donateur

Door lid of donateur te worden steunt u het werk van Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en de talloze vrijwilligers, die zich dagelijks inzetten voor getroffenen door hersenletsel en hun naasten.

Als lid ontvangt u automatisch 4 keer per jaar ons periodiek ‘Hersenletsel Magazine’, krijgt u 50% korting op producten in onze webshop, kunt u deelnemen aan ons afgeschermde online forum exclusief voor leden, kunt u deelnemen aan onze groepen en andere activiteiten, informatie vragen en nog veel meer!

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Kijk dan hier of klik op de knop Word lid en hopelijk kunnen we u dan binnenkort als lid van onze vereniging begroeten!

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (deels) het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. De vergoeding voor lidmaatschap van een patiëntenvereniging is alleen mogelijk met een aanvullende zorgverzekering.

Hier vindt u een overzicht van de vergoedingen.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzegging dient te gebeuren vóór 1 december van het jaar voorafgaand aan het jaar waarin u geen lid meer wilt zijn. Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar info@hersenletsel.nl