Delft: Informatieavond Dag van de Beroerte

| Zuid-Holland
Delft: Informatieavond Dag van de Beroerte

Op 10 mei 2022, de Europese Dag van de Beroerte, organiseert de CVA keten DWO in samenwerking met Hersenletsel.nl een interessante informatieavond voor mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad en hun naasten.

Een CVA kan grote gevolgen hebben. Wanneer u getroffen wordt door een CVA, kan dit grote gevolgen hebben voor zowel u als uw naaste. Nog maanden na een CVA kunt u lichamelijke of geestelijke problemen ervaren in uw dagelijks functioneren. U kunt bijvoorbeeld minder activiteiten doen dan u gewend bent of last ondervinden met het uitvoeren van bepaalde handelingen. Dit alles kan ervoor zorgen dat u te kampen krijgt met gevoelens van eenzaamheid of depressie. Als niet u zelf, maar een dierbare een CVA heeft gehad, verandert er voor u als naaste veel. Hoe kunt u iemand na een CVA het beste ondersteunen en tegelijkertijd ook goed voor uzelf zorgen? Deze en nog vele andere interessante onderwerpen komen aan bod tijdens de informatieavond.

Interessante workshops o.l.v. professionals en ervaringsdeskundigen. Samen met professionals en ervaringsdeskundigen gaan we in kleine groepen in gesprek en aan de slag middels interessante workshops. Bent u er ook bij?

De avond duurt van 18.00 tot 20.00 uur en vindt plaats bij Basalt Delft, Reinier de Graafweg 1.

U kunt zichzelf aanmelden via http://www.pietervanforeest.nl/Dag-van-de-beroerte

CVA keten DWO De CVA keten bestaat uit vier organisaties: Reinier de Graaf Gasthuis, Basalt, Careyn en Pieter van Foreest. De keten zorgt ervoor dat iemand met een CVA op het juiste moment, de juiste zorg op de juiste plaats kan ontvangen. Het is de bedoeling dat de zorg die geboden wordt door de verschillende partners een samenhangend en geïntegreerd geheel vormt, zonder drempels of schotten tussen de verschillende schakels van de keten. Door maximale samenwerking en afstemming tussen de deelnemende partijen en permanente ontwikkeling van professionals, stellen de ketenpartners elkaar in staat om toegankelijke, adequate en steeds betere zorg te organiseren en te verlenen.


Bijlage: Dag van de Beroerte 2022 poster flyer.pdf