Delft: NAH café – Gevolgen van het coronavirus voor mensen met NAH

| Zuid-Holland
Delft: NAH café – Gevolgen van het coronavirus voor mensen met NAH

Woensdag 8 september gaan de deuren van het NAH-café weer open!  

Voorheen werd elke tweede woensdag van de maand in Delft het NAH-café georganiseerd voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) zoals bijvoorbeeld een beroerte (CVA). Ook hun naasten, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Door de situatie rondom het coronavirus kon het NAH-café helaas tijdelijk niet plaatsvinden.

Gelukkig kunnen we op 8 september a.s. weer samenkomen, uiteraard volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.

De bijeenkomst vindt plaats bij Gemiva aan de AC Aventurijn Tuindersvaart 48 in Delft.

De inloop is vanaf 19.00 uur en het café start om 19.30 uur. De afsluiting is rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

 

Gevolgen van het coronavirus voor mensen met NAH De bijeenkomst zal in het teken staan van de gevolgen van het coronavirus voor mensen met NAH. Samen delen we onze ervaringen en bespreken we de periode die achter ons ligt onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Aanmelden

Gezien de huidige situatie en voor ieders veiligheid is het noodzakelijk u voor uiterlijk 7 september aan te melden voor deze bijeenkomst bij Anneke Verburg van Gemiva. U kunt uw komst melden via e-mail: anneke.verburg@gemiva-svg.nl of telefoonnummer: 015-2192040. Graag tot 8 september!

 

NAH-café Delft en omstreken Het NAH-café Delft en omstreken is een samenwerkingsverband tussen Gemiva-SVG, Hersenletsel.nl en de CVA-keten DWO. De CVA-keten DWO bestaat uit Basalt, Careyn, Pieter van Foreest en Reinier de Graaf Gasthuis.