Delft: NAH café over energiemanagement

| Zuid-Holland
Delft: NAH café over energiemanagement

Woensdag 11 mei NAH-café over energiemanagement

Elke tweede woensdag van de maand wordt in Delft het NAH-café georganiseerd voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) zoals bijvoorbeeld een beroerte (CVA). Ook hun naasten, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaat men met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen die te maken hebben met hersenletsel.

Het eerstvolgende café heeft als onderwerp ‘energiemanagement’ en vindt plaats op woensdag 11 mei bij Gemiva aan de AC Aventurijn Tuindersvaart 48 in Delft.

De inloop is vanaf 19.00 uur en het café start om 19.30 uur. De afsluiting is rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

Energiemanagement Mensen met niet aangeboren hersenletsel kunnen tegen problemen aanlopen rondom hun energieniveau. De hoeveelheid activiteiten en prikkels die ze dagelijks aankunnen, kan minder zijn dan ze gewend zijn, wat kan lijden tot frustraties. Perrie Koenen, fysiotherapeut, en Nardi Ilic, ergotherapeut vertellen tijdens het NAH-café hoe men hiermee om kan gaan en hoe u uw energieniveau kunt managen. Samen gaan we met elkaar over dit onderwerp in gesprek.

 

Aanmelden:

U kunt uw komst melden via e-mail: anneke.verburg@gemiva-svg.nl of telefoonnummer: 015-2192040. Graag tot 11 mei!

 

NAH-café Delft en omstreken Het NAH-café Delft en omstreken is een samenwerkingsverband tussen Gemiva-SVG, Hersenletsel.nl en de CVA-keten DWO. De CVA-keten DWO bestaat uit Basalt, Careyn, Pieter van Foreest en Reinier de Graaf Gasthuis.