Delft: Woensdag 13 oktober NAH-café over vermoeidheid

| Zuid-Holland
Delft: Woensdag 13 oktober NAH-café over vermoeidheid

Elke tweede woensdag van de maand wordt in Delft het NAH-café georganiseerd voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) zoals bijvoorbeeld een beroerte (CVA). Ook hun naasten, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaat men met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen die te maken hebben met hersenletsel.

Het eerstvolgende café heeft als onderwerp ‘vermoeidheid’ en vindt plaats op woensdag 13 oktober, uiteraard volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.

De bijeenkomst vindt plaats bij Gemiva aan de AC Aventurijn Tuindersvaart 48 in Delft.

De inloop is vanaf 19.00 uur en het café start om 19.30 uur. De afsluiting is rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

Balans vinden tussen belasting en belastbaarheid
Iedereen loopt zichzelf wel eens voorbij. Na voldoende (nacht)rust hoeft dit geen probleem te zijn, maar bij mensen met hersenletsel is de hoeveelheid activiteiten die ze dagelijks aankunnen minder dan ze gewend zijn. Ergotherapeut Lizanne van Paassen vertelt tijdens het NAH-café hoe ergotherapie kan helpen om een goede balans te vinden tussen belasting (wat iemand doet) en belastbaarheid (wat iemand kan doen). Samen gaan we met elkaar over dit onderwerp in gesprek.

Aanmelden:

Gezien de huidige situatie en voor ieders veiligheid  is het noodzakelijk u voor uiterlijk 12 oktober aan te melden voor deze bijeenkomst bij Anneke Verburg van Gemiva. U kunt uw komst melden via e-mail: anneke.verburg@gemiva-svg.nl of telefoonnummer: 015-2192040. Graag tot 13 oktober!

 

NAH-café Delft en omstreken
Het NAH-café Delft en omstreken is een samenwerkingsverband tussen Gemiva-SVG, Hersenletsel.nl en de CVA-keten DWO. De CVA-keten DWO bestaat uit Basalt, Careyn, Pieter van Foreest en Reinier de Graaf Gasthuis.