Digitale NAH café op 23 mei 2020 (bij jezelf thuis)

| Gelderland
logo hersenletsel

Doe mee met het digitale NAH café! Op 23 mei 2020, bij jezelf thuis

 

Meike van Dieren, consulent van MEE Oost, organiseert een digitaal NAH café, op zaterdag 23 mei vanaf 11.00 uur. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internet.

Het NAH café is bedoeld om contact te houden met elkaar. De vorige keer was het een geslaagde bijeenkomst. Dus er komt een nieuw ‘digitaal café’. Zaterdag 23 mei zijn er 2 deelnemers die uit eigen ervaring delen over aan de slag gaan met wat nog wél kan. Ze hebben hier beiden een weg in gevonden en we willen graag hierover met elkaar van gedachten wisselen.

Om mee te doen heb je een computer, laptop, tablet of telefoon nodig. Je hebt dan wel beeld/camera en geluid/microfoon nodig. De bijeenkomst is met Microsoft Teams.

Het is wel zo handig om je vooraf even aan te melden. Dat kan telefonisch of per email. Je ontvangt dan een email terug. Daarin staat een link. Je klikt op de link en kiest voor deelnemen ‘op het internet’. Dan hoef je niets te downloaden. Alleen bij een iPad of iPhone werkt het niet zo. Op een IPad of IPhone moet je wel Microsoft Teams downloaden. De browsers Safari, Firefox en Explorer werken niet mee. Als je in een andere browser, bijvoorbeeld Microsoft Edge, de link opent, hoef je niks te downloaden.

Aanmelden bij Meike van Dieren, Consulent MEE Oost in de gemeente Aalten en coördinator NAH café. Email: m.vandieren@mee-oost.nl