Fysieke landelijke bijeenkomst Hersentumoren contactgroep

| Noord-Holland
logo hersenletsel

11 September is er een fysieke landelijke bijeenkomst van de hersentumor contactgroep in Maarn. Met dit keer een lezing van Marion Smits.

Marion Smits is neuroradioloog en onderzoekster in het Erasmus MC. Hier leidt zij de onderzoeksgroep “Applied physiological neuroimaging” waarin het ontwikkelen en toepassen van nieuwe MRI-technieken in de zorg van patiënten met hersentumoren centraal staat. Zij heeft daarnaast ook meerdere nationale en internationale functies op het gebied van hersenbeeldvorming: zij is onder andere voorzitster van de Imaging subcommissie van de Brain Tumour Group van de Europese organisatie voor onderzoek en klinische studies in kanker (EORIC) en actief in diverse landelijke richtlijnwerkgroepen (glioom, hersenmethastase).

Marion zal een presentatie geven over MRI beeldvorming van hersentumoren: huidige mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen.

De landelijke bijeenkomst zal plaatsvinden in Dorpshuis ”De 2-Marken” , Trompplein 5 te Maarn   (https://www.detweemarken.nl/route/)

 

Voor meer info en aanmelden zie: https://www.hersenletsel.nl/activiteiten/agenda/landelijke-bijeenkomst-11-september-2021

 

Voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, zullen we een poging wagen om via een livestream in onze besloten FB groep hersentumor contactgroep toch een mogelijkheid te bieden, om de presentatie op afstand bij te won