GAAT NIET DOOR !!!! Gouda: Thema Acceptatie – Robbert Verbout vertelt “Drummen met één hand – Leven na een beroerte

| Zuid-Holland
GAAT NIET DOOR !!!!  Gouda: Thema Acceptatie – Robbert Verbout vertelt “Drummen met één hand – Leven na een beroerte

 

DEZE BIJEENKOMST GAAT NIET DOOR!!

Lotgenotencontact niet-aangeboren hersenletsel.

We organiseren een lotgenotenbijeenkomst over omgaan met de gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Schrijver en muzikant Robbert Verbout is aanwezig en zal o.a. over zijn boek ‘Drummen met een hand – Leven na een beroerte’ vertellen. Het thema is deze keer ‘Acceptatie’. Tijdens deze bijeenkomst gaat u in gesprek met anderen over het onderwerp. U vindt herkenning en tips bij anderen. Waar lopen zij tegenaan? En hoe lossen zij problemen op?

Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Recent of langer geleden. Ook mensen met MS of Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk.

De bijeenkomst is in de Bestuurskamer (begane grond) van het Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10, Gouda.

Aanmelden kan per mail via info@transmuraalnetwerk.nl (of eventueel telefonisch via 06- 48133312). Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u komt.