Groningen – NAH trefpunt

| Groningen & Drenthe
logo hersenletsel

Wij nodigen jullie van harte uit voor ons NAH trefpunt, van 14.00 tot 16.00 uur, in de Semmelstee, Semmelweisstraat 182, Groningen

Graag wisselen we met jullie van gedachten, en horen van iedereen hoe hij of zij omgaat met alle belemmeringen die NAH jullie opleveren. Kunnen we elkaar wellicht helpen, goede tips geven of tot steun zijn? Wat kan de patiëntenvereniging voor jullie hierin betekenen?

De bezoekers van dit trefpunt zijn  voornamelijk ouder wordende getroffenen en hun eventuele partners/mantelzorgers, de leeftijden variëren tussen de 40+en 80+. Het merendeel van de bezoekers is 65+.

De meeste mensen leven al jaren met de gevolgen van NAH en komen ook al langere tijd maandelijks bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten  bespreken  de bezoekers  met elkaar alles wat er speelt in hun leven  zoals de gevolgen van NAH en het ouder worden. Dit gebeurt  in  een gezellige ongedwongen sfeer en we heten nieuwe bezoekers en eventuele partners altijd welkom!

Je kunt je aanmelden via de AANMELD knop

Kosten: 2,00 euro per persoon.

Let op: Lotgenotenbijeenkomsten  zijn toegankelijk voor leden van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Ben je geen lid en wil je graag een keer komen kijken? Je bent de eerste keer altijd van harte welkom. Wil je daarna graag lid worden,  Je kun je je aanmelden via de website: www.hersenletsel.nl

Contactpersoon: Renske Bos

U bent van harte welkom!

 

 

Aanmelden