Groningen – NAH trefpunt

| Groningen & Drenthe
logo hersenletsel

Wij nodigen jullie van harte uit voor ons NAH trefpunt, van 14.00 tot 16.00 uur in het Heymanscentrum, ruimte B0.089 Vlieland, vergaderruimte. Het adres is Henri Dunantlaan 20 9728 HD in Groningen.

Graag wisselen we met jullie van gedachten, en horen van iedereen hoe hij of zij omgaat met alle belemmeringen die NAH jullie opleveren. Kunnen we elkaar wellicht helpen, goede tips geven of tot steun zijn? Wat kan de patiëntenvereniging voor jullie hierin betekenen?

Vanaf heden zijn ook mensen met PostCovid van harte welkom om deel te nemen aan onze lotgenotengroepen. De partners zijn natuurlijk ook welkom! Wil je graag meer over deze groep weten? Kijk dan hier voor een interview met de twee enthousiaste vrijwilligers, die deze groep leiden.

Je kunt je aanmelden via de AANMELD knop

Kosten: 2,00 euro per persoon.

Let op: Lotgenotenbijeenkomsten  zijn toegankelijk voor leden van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Ben je geen lid en wil je graag een keer komen kijken? Je bent de eerste keer altijd van harte welkom. Wil je daarna graag weer komen, dan graag lid worden.  

Je kun je je aanmelden via de website: www.hersenletsel.nl

Contactpersoon: Erna van Beek

U bent van harte welkom!

 

Aanmelden