Hersenletselweek en Breinfestijn

| Gelderland
logo hersenletsel

Breinfestijn informatiemarkt

Wethouder Gert Jan van Noort zal maandag 28 oktober om 16.00 uur de ‘Breinfestijn’ informatiemarkt openen, als officiële start van de Hersenletselweek. Het Breinfestijn vindt plaats tussen 16.00 uur en 20.00 uur bij Landstede MBO in Harderwijk. Het Breinfestijn is dé verzamelplaats voor hulp en ondersteuningsmogelijkheden in Harderwijk op het gebied van hersenletsel, waar verschillende dienstverleners klaar staan om vragen te beantwoorden. Vanaf 16.30 uur kunnen bezoekers binnenlopen bij diverse workshops en interactieve presentaties. Goed om te weten: Toegang tot het Breinfestijn is geheel gratis. De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een rustruimte aanwezig.

Met onder andere informatiestands van De Hersenstichting, MEE Veluwe, Stimenz, Zorgdat, Klimop, InteraktContour, Fysiotherapie, Ergotherapie, CVA nazorg, Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl, Stichting NAH Gelderland, Westerbeek, Hersenz, Meerinzicht, Cultuurkust, Buurtzorg, Wijkvereniging en Cliëntondersteuning.

 

Mooie kans om kennis te maken met brede aanbod in de regio

Geurt Ernsten uit Putten heeft in 1994 hersenletsel op gelopen na een hersenbloeding. Hij weet uit ervaring hoe belangrijk het is om zelf de juiste hulp te zoeken bij de klachten die je ervaart als je hersenletsel hebt. “Ik wil iedere Harderwijker met hersenletsel en zijn naasten dan ook van harte oproepen om tijdens de hersenletselweek kennis te maken met de verschillende organisaties in de regio en de activiteiten die ze aanbieden. Ga niet bij de pakken neerzitten, neem zelf het initiatief om verder te komen met je hersenletsel!”

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen met Pascalle Walbrecht, relatiemanager van InteraktContour via 06 – 51 50 98 55 of een mail sturen naar breinfestijn@interaktcontour.nl.