Het Fitte Brein – Breda GEANNULEERD

| Noord-Brabant
logo hersenletsel

Let op: De organisatie van ‘Het Fitte Brein’ heeft op 16 november deze voorstelling gecanceld in verband met de oplopende coronabesmettingen. Ze zijn bezig met het verplaatsen naar een nieuwe datum. 

De aangekondigde maatregelen vanuit het kabinet hebben niet direct invloed op de theatervoorstellingen, maar zij hebben toch besloten om ‘Het Fitte Brein’ te annuleren. Ze vinden het zeer belangrijk om in de huidige situatie primair aan gezondheid en veiligheid te denken. Hierin past helaas geen publiekslezing waarin we met veel mensen samenkomen.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Op zaterdag 20 november 2021 vindt er weer een nieuwe editie van Het Fitte Brein plaats. Ditmaal in het Chassé Theater in Breda!
Sprekers zijn Ard Schenk, Dick Swaab en Erik Scherder. Zij zullen deze middag ieder vanuit hun eigen perspectief de invloed van bewegen en het gebruik van het brein bij jongeren en ouderen bespreken. Willem Phillipsen is de gast-spreker deze dag.

RESERVEER HIER UW KAARTEN
Tickets voor Het Fitte Brein zijn gratis, maar u dient deze wel te reserveren:
Het Fitte Brein Tickets, zat, 20 nov. 2021 om 12:00 | Eventbrite

Let op! Coronatoegangsbewijs vereist
Het Chassé Theater hanteert als voorwaarde voor het bezoek aan het theater een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag via www.testenvoortoegang.org . Meer hierover leest u op de maatregelenpagina van het Chassé Theater.

Programma Het Fitte Brein Chassé Theater:
Deuren open vanaf 12:00 uur (informatiemarkt)
Start lezingen: 13:00 uur
Einde lezingen: 16:15 uur
Tussen de lezingen zal er een toilet/koffiepauze worden ingelast.