Impactprijs van PGO Support GAAT NIET DOOR ivm corona

| Gelderland
logo hersenletsel

PGOsupport zet graag impactvolle initiatieven en projecten in het zonnetje. Daarom roepen we je op om je project of initiatief aan te melden voor de Impactprijs patiëntenperspectief.

Met impact op kwaliteit van zorg of leven
Heb je of ken je een goed project of initiatief dat werkelijk impact heeft op kwaliteit van zorg of leven door de inbreng van het patiënten- of cliëntenperspectief? En werkt een patiëntenorganisatie of -initiatief daarin bovendien samen met een andere partij? Meld het aan voor onze Impactprijs en maak kans op een geldbedrag tot € 4.000,-. Vraag de voorwaarden op en stuur je aanmelding in vóór maandag 16 maart:

Meer informatie over de Impactprijs 

Jouw project in de schijnwerpers op ons congres
Uit de inzendingen nomineert onze vakjury maximaal 20 kanshebbers. Deze projecten en initiatieven houden op ons congres op 12 mei een posterpresentatie. Zo krijgt jouw project een prachtig podium als goed voorbeeld van patiënten- en cliëntenparticipatie. Je maakt bovendien kans op de publieksprijs – als je project de meeste stemmen krijgt van de congresdeelnemers.

Save the date: PGOsupport-congres 12 mei
Vergeet vooral niet om alvast de datum van het congres in je agenda te noteren. We heten je graag welkom op dinsdag 12 mei 2020 in theater Figi in Zeist. Het wordt een inspirerende dag onder het motto: samen meer betekenen. Met boeiende sprekers, aansprekende workshops en een keur aan impactvolle voorbeelden. Met speciale aandacht voor lokale en regionale initiatieven. En natuurlijk de uitreiking van de Impactprijs 2020!

Laat je gegevens achter, dan informeren we je als eerste zodra je kunt inschrijven: Hou me op de hoogte.

Stuur dit bericht vooral door naar mensen uit je netwerk, voor wie het mogelijk ook interessant is.

Met vriendelijke groet,

Martine Versluijs
adviseur patiëntenparticipatie en organisatie Impactprijs 2020

logo PGOsupport

Samen meer betekenen voor cliënten

Daltonlaan 600 3584BK Utrecht | 06 4066 2109