Informatie Bijeenkomst – Revalidatie afgerond, nu? (21 juni of 23 juni)

| Utrecht
logo hersenletsel

Geachte heer/mevrouw,

 

InteraktContour nodigt u graag uit voor de presentatie ‘Revalidatie afgerond, en nu?’.

U kunt hiervoor deelnemen aan het webinar op 21 juni 2022 (zie bijlage 1). Welke voornamelijk is gericht op verwijzers.

Daarnaast organiseren wij een informatiebijeenkomst op 23 juni (zie bijlage 2). Deze bijeenkomst is voornamelijk gericht op mensen met hersenletsel en hun naasten.

 

Presentatie

Tijdens de presentatie krijgt u informatie over de behandeling van niet aangeboren hersenletsel in de adaptatiefase.

Na het oplopen van hersenletsel wordt iemand in de revalidatiefase klaargestoomd om thuis weer zijn of haar eigen bezigheden op te pakken. Helaas is dit niet voor iedereen zo gemakkelijk als bij ontslag wordt gedacht. Zo kan bijvoorbeeld het oppakken van nieuwe activiteiten, werk, vrijwilligerswerk of zelfs het aanwezig zijn bij een feestje enorm tegenvallen.

Bij InteraktContour bieden wij behandeling en begeleiding gericht op de adaptatiefase om weer een weg te vinden in de maatschappij. Vragen die tijdens de presentatie o.a. behandeld worden zijn: Wat zijn de mogelijkheden van behandeling? Hoe kun je met de (blijvende) verandering omgaan? Hoe komt iemand met hersenletsel bij InteraktContour terecht?

Interesse?

U kunt via deze LINK deelnemen aan het webinar op dinsdag 21 juni 2022 van 16:00 tot 17:00 uur.

                 

De informatiebijeenkomst vindt plaats op onze locatie in Veenendaal op donderdag 23 juni 2022 van 16.00 tot 17.30 uur. Wij verzoeken u om uw komst te melden door een mail te sturen naar algemeen@boogh.nl onder vermelding van “Informatiebijeenkomst 23 juni”. Om een inschatting te kunnen maken van de benodigde ruimte, vernemen we graag met hoeveel personen u verwacht te komen.

 

Vragen?

Heeft vragen of bent u niet in de gelegenheid om aan te sluiten, maar heeft u wel behoefte aan meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via algemeen@boogh.nl of telefonisch 085 – 40 14 795.

 

Graag tot 21 of 23 juni!