Jongerenweekend

| Landelijk
Jongerenweekend

Dit najaar organiseert Hersenletsel.nl weer een landelijk jongerenweekend voor jonge mensen met NAH.

Wanneer: 23-24 september 2023

Waar: Hotel Ampt van Nijkerk in Nijkerk
Het hotel staat op een zeer centrale locatie in Nederland, aan de rand van de Veluwe en vlak bij de stad Amersfoort. Het hotel is voorzien van heel veel faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een sauna en een Turks stoombad. Vergeet dus vooral niet om badkleding mee te nemen!

Deze dagen zijn bedoeld voor jongeren (18-35 jaar). De dagen bestaan uit inspirerende sessies met de groep die vormgegeven worden door 2 ervaren coaches en de gastvrouw vanuit de vereniging, Denise. Denise is zelf een jongere met NAH.

De coaches tijdens dit weekend zijn Marion van Kraaij en Mariska Ruesink, beide gecertificeerd coach. Marion werd in 2010 ernstig ziek en dat betekende een keerpunt in haar leven. Nu is ze NLP- en Creative Consciousness coach. Marion coacht vanuit haar eigen ervaring, met de theorie als achtergrond. Mariska heeft zelf NAH en is coach rouw en verlieswerking. Fantastisch dat zij zich beiden om niet willen inzetten bij deze bijzondere vorm van lotgenotencontact van onze vereniging!

Denk voor de sessies aan onderwerpen als acceptatie, zelfvertrouwen, communicatie en omgaan met emoties bijvoorbeeld. Je gaat naar huis met inhoud en handvatten waar je in de praktijk direct iets mee kunt. Daarnaast is er ruimte voor lotgenotencontact, mooie gesprekken en voldoende rustmomenten. Maar bovenal; plezier en contact, zijn met leeftijdgenoten die je niets hoeft uit te leggen er lekker even tussenuit zijn!

De eigen bijdrage voor deze dagen is voor leden van Hersenletsel.nl € 225,00 p.p. op basis van vol pension. Niet-leden betalen € 275,00.

We ontvangen jullie graag op zaterdagochtend. Het vertrek is op zondagmiddag na de lunch. 

Aanmelden:

Stuur een mail naar info@hersenletsel.nl en vermeldt voor welk weekend je je wilt aanmelden. Daarna ontvang je van ons een vragenlijst en verdere informatie, ook over mogelijkheden om je verblijf in het hotel eventueel te verlengen. Voor beide bijeenkomsten geldt: wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol!

Nog geen lid maar wel graag deelnemen aan een lotgenotenweekend? Voor € 32,50 per jaar ben je al lid en ontvang je niet alleen korting op deelname aan het weekend, maar geniet je ook van alle andere voordelen, die het lidmaatschap biedt.

Vaak kun je vanuit de aanvullende verzekering een (gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgverzekeraar krijgen. De hoogte van de maximale vergoeding hangt af van je zorgverzekeraar en je aanvullende verzekering. Informeer VOORAF bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden!