Livestream Onderzoek naar hersentumoren 19 april i.p.v. 15 maart

| Hersentumor contactgroep
logo hersenletsel

Op verzoek van lotgenoot Peter Robert delen we graag dit bericht:

De Club van Special Donors: livestream!
Vorig jaar april kreeg ik rond 7.00 uur ‘s morgens een epileptisch insult. Het resulteerde uiteindelijk in de diagnose van een hersentumor: een anaplastisch oligodendroglioom. Dit was niet de eerste keer dat we een dergelijk proces moesten doorlopen. In 2008 werd Mirna gediagnosticeerd met darmkanker, en ze werd in die periode ook zwanger van onze tweeling jongens.

Onderzoek naar hersentumoren
Het onderzoekslaboratorium van het Erasmus MC, Rotterdam, Nederland, is één van de toonaangevende organisaties als het gaat om hersenkankeronderzoek. Prof. dr. M.J. van den Bent en Dr. P.J. French hebben een onderzoeksvoorstel geschreven dat zou kunnen resulteren in een mogelijk baanbrekend medicijn voor oligodendrogliomen, en wellicht ook andere vormen van kanker: astrocytomen, leukemie, botkanker en galblaaskanker. Meer informatie zal tijdens onze livestream op 19 april 2021 gedeeld worden, en is ook te vinden op onze website: https://firstyouthenme.com en de video.

Club van Special Donors
Het doel van het lidmaatschap van de Club van Special Donors is een donatie van € 1.000 of meer. Dit kan op de volgende manieren:
• Individuele schenking
• Een groep mensen die samen besluit om geld in te zamelen
• Als bedrijf, als onderdeel van uw doelstellingen op het gebied van sociale bijdragen, zou u net zo goed geïnteresseerd kunnen zijn om lid te worden van de Club van Special Donors

Meer over de Club van Special Donors zal tijdens de livestream op 19 april gedeeld worden. De livestream is door iedereen vrijblijvend bij te wonen. Om deel te nemen, stuur graag een email naar foundation@erasmusmc.nl. De officiële uitnodiging en het programma van de livestream staan in de bijlage. Je zou me ook een groot plezier doen door deze email met zoveel mogelijk mensen in je netwerk te delen. Bedankt!

Enkele laatste woorden
Beste mensen, ik ben nog niet klaar met dit leven! Ik heb nog zoveel te doen samen met mijn vrouw en kinderen; evenals met familie, vrienden, collega’s en zakenpartners. Samen met veel andere patiënten hopen we op snelle ontwikkeling van een genezend medicijn”.


Bijlage: Programma Live Stream 19 april.pdf