Lotgenotencontact en informatievoorziening hersentumor patiënten en naasten 3 februari 2024 in Maarn

logo hersenletsel

Zaterdag 3 februari 2024 organiseren we als patiëntenorganisatie voor hersentumoren weer een landelijke bijeenkomst voor lotgenoten met een hersentumor, hun naasten en andere belangstellenden. Voor informatievoorziening en lotgenotencontact.

In Dorpshuis de Twee Marken (https://www.detweemarken.nl/route/) heten we u vanaf 10:00 uur welkom met een kop koffie of thee. Om 11:00 uur is er een lezing van een professioneel deskundige over de behandeling van mensen met een hersentumor of andere onderwerpen die relevant zijn voor lotgenoten met een hersentumor en hun naasten b.v. Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Seksualiteit en intimiteit.  Lotgenoten en betrokkenen die fysiek niet aanwezig kunnen zijn, kunnen de presentatie on line bijwonen via een livestream in onze besloten Facebook groep: hersentumor contactgroep

Na een gezamenlijke lunch is er gelegenheid om na te praten in de gespreksgroepen.  De gesprekken in een sfeer van herkenning en erkenning worden altijd heel erg gewaardeerd. We hebben aparte groepen voor lotgenoten met een hersentumor en naasten, omdat zij ieder geconfronteerd worden met hun eigen dilemma’s.

We sluiten af met een drankje.

Het is altijd mogelijk om alleen het ochtend- of middag gedeelte bij te wonen.

Zodra er meer bekend is over de spreker en het onderwerp voor het ochtend gedeelte zullen we het programma op deze webpagina bekend maken.