Mantelzorgbijeenkomst Eindhoven

| Noord-Brabant
logo hersenletsel

Nieuwe mantelzorgbijeenkomst Eindhoven,

Deze bijeenkomst is er voor naasten, partners, kinderen of ouders die zorgen voor een dierbare die getroffen is door niet aangeboren hersenletsel (NAH) Zorg je voor of ben je betrokken bij iemand die hersenletsel heeft opgelopen door bijv. een ongeval, infarct, hersenbloeding, tumor. Kom eens langs en kijk vrijblijvend of deze bijeenkomst iets voor jou is. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar. Onze gastvrouw(en)/gastheer zijn zelf mantelzorgers en weten uit eigen ervaring waar je het over hebt en waar je tegenaan loopt. Je vind bij ons begrip, erkenning en herkenning, een luisterend oor en gelijkgestemden die in dezelfde situatie zitten . Wij gaan in een vertrouwde, rustige sfeer samen in gesprek. Iedereen kan en mag hier een gespreksthema aankaarten. Dus zoek je contact met lotgenoten, heb je vragen of loop je ergens tegenaan. loop eens binnen.

Onze bijeenkomsten zijn gratis voor leden van Hersenletsel.nl, niet-leden betalen €2,00 als kleine tegemoetkoming voor de koffie/thee

Aanmelden is verplicht via de aanmeldbutton

Contactpersoon Angelique Bax  en Mantelzorger Johara Boukaa

Plaats: stichting ’t Trefpunt, Belgiëplein 20, 5628 XJ Eindhoven. Parkeerplaatsen voor de deur.

Wanneer: iedere 1e vrijdag van de maand van 10.00-12.00 uur, beginnend op 1 september. m.u.v. feestdagen/vakanties, dan kunnen data afwijken(15 december)

 

Aanmelden