Mini-symposium in het Refaja ziekenhuis Stadskanaal op de Dag van de Beroerte

| Groningen & Drenthe
logo hersenletsel

In het kader van de dag van de beroerte organiseert Treant op ziekenhuislocatie Refaja Stadskanaal in samenwerking met o.a. Hersenletsel.nl Regio Noord op 14 mei een mini-symposium met als onderwerp ‘een beroerte: behandeling, gevolgen, therapie en hoe nu verder”. Aanwezig zijn de verpleegkundig specialist neurologie, ergotherapie, logopedie, fysiotherapie, de CVA verpleegkundige, muziektherapie, Stichting Welstad, Hersenz en enkele ervaringsdeskundigen vanuit Regio Noord van onze vereniging.

Het mini-symposium vindt plaats in het Refaja Stadskanaal, Swartsenbergzaal, 1e verdieping op dinsdag 14 mei van 13-16 voor patiënten, partners, mantelzorgers, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Er is een infomarkt en u kunt uw bloeddruk en bloedsuiker laten meten. De medewerkers van de CVA nazorgpoli zijn de gehele middag aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig!

Disclaimer: deze activiteit wordt georganiseerd door het Treant Zorggroep. De patiëntenvereniging is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden.