Moordrecht – Breincafé

| Zuid-Holland
Moordrecht – Breincafé

Welkom in het Breincafé!

Hét trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden. In een gezellige ontspannen sfeer gaan we het dit keer hebben over zingeving en levensvragen ná hersenletsel. Het wordt een interactieve avond waarbij iedereen welkom is om zijn of haar verhaal te doen en ervaringen te delen.
Gewoon luisteren naar de anderen kan natuurlijk ook!

Dinsdagavond 26 maart gaan we in een gezellige ontspannen sfeer luisteren en in gesprek met Willem Philipsen (37) en Irma Rietveld (57) over hun leven met (on)zichtbare gevolgen van NAH.

In mei 2007 was Willem 23 jaar oud en hard op weg naar de top van de Nederlandse muziekscene. Maar aan dit leventje als rockster kwam abrupt een einde toen hij werd getroffen door een herseninfarct. Als gevolg daarvan raakte Willem voor de rest van zijn leven gedeeltelijk verlamd. “Mijn wereld stortte in.”

Irma was heel actief toen ze hersenletsel opliep. Ze werkte bij een kledingzaak en deed
de boekhouding bij een vak-garage. Ook gaf ze af en toe mandala tekenlessen. Uit het niets werd ze getroffen door een ernstig herseninfarct. “Ik raak snel overprikkeld.”

Deelname is gratis, aanmelden is fijn maar niet verplicht

Tijd: 

19.30u – 21.30u

Locatie:
VIVERE VERZORGD WONEN
Westeinde 1 (trouwzaal)
2841 BN MOORDRECHT

Flyer Breincafé 26032024 def. LR

 

 

Aanmelden