Onbeperkte Elfstedentocht 2022

| Landelijk
Onbeperkte Elfstedentocht 2022

In september 2020 werd voor het eerst de ‘Onbeperkte Elfstedentocht’, voor mensen met een beperking, georganiseerd. Van 14 t/m 18 september 2022 organiseert Stichting Leef de derde editie van de Onbeperkte Elfstedentocht. Een evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. Niet aan de zijlijn, maar actief deelnemen en (over)winnen! Juist mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen krijgen nu de kans om de iconische Elfstedentocht in het prachtige Friesland (voor een deel) af te leggen.

De gehele tocht is 213 kilometer. Deze wordt verspreid over maximaal 5 dagen met elkaar afgelegd. Deelnemers kunnen wandelend, op de fiets, de tandem, de rolstoel, de handbike, de scootmobiel of met welk hulpmiddel (indien nodig) dan ook meedoen. Er kan gekozen worden om in 5 dagen de hele route af te leggen, maar een doel kan ook zijn om 10 meter te lopen om vervolgens over de finish te komen en een medaille te ontvangen. Ieder zijn eigen doel en op zijn eigen manier! Vijf dagen, twee dagen, een dag, 50 meter of 235 kilometer. Meedoen, een doel nastreven, als winnaar finishen. Winnaar van jezelf.

Doe mee en laat je sponsoren!

De inschrijving voor de Onbeperkte Elfstedentocht 2022 is NU open. Iedereen die meedoet kan zich voor een goed doel laten sponsoren. Onze vereniging is één van die goede doelen. Doe ook mee en help zowel jezelf als Hersenletsel.nl! Vorig jaar wandelden en fietsten onze vrijwilligers en ambassadeurs een totaalbedrag van ruim € 5.000,- bij elkaar!

De tocht is voor iedereen met een beperking, welke dan ook. Mensen met een chronische aandoening leven als een topsporter. Zij leveren elke dag een topprestatie. Zij zijn helden die óók een podiumplek verdienen. De Onbeperkte Elfstedentocht biedt iedereen met een beperking de kans om deel te nemen. Niet meer aan de zijlijn staan, maar zelf de uitdaging aangaan. Bepaal jouw eigen doel en geef aan op welke manier jij wilt deelnemen. Of het nu op één dag 100 meter (of minder) is, of ruim 200 kilometer in vijf dagen tijd. 
 

Laat jezelf sponsoren voor Hersenletsel.nl en ga de uitdaging aan! Alle deelnemers die voor Hersenletsel.nl meedoen krijgen van de vereniging een prachtig shirt om in mee te doen. Langs de route vinden jullie vrijwilligers van onze hersenletsel.nl regio Noord (Groningen-Drenthe-Friesland). Doe jij ook mee?

Meer informatie en aanmelden via de website van de Onbeperkte Elfstedentocht.