Online bijeenkomst: Omgaan met emoties

| Zuid-Holland
logo hersenletsel

OMGAAN MET EMOTIES: 4 OKTOBER

de 3e bijeenkomst voor mensen met NAH in Zuid-Holland Noord. In april vond de aftrap plaats van een serie bijeenkomsten voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten in de regio Zuid-Holland Noord. Op 4 oktober staat de derde alweer gepland! Dit keer gaat het over: omgaan met emoties.

Voor deze bijeenkomst hebben wij Evelien Jonkers uitgenodigd. Evelien is levensgenieter, coach, tweelingzus, verbinder, TEDx-spreker, sportief, ervaringsdeskundige mbt ziekte en herstel en natuurliefhebber. In 2010 heeft ze op haar 28e NAH opgelopen door een sportongeluk. Van 2006 tot 2021 heeft ze in het bedrijfsleven gewerkt op tactisch/ strategisch niveau als consultant en project/portfoliomanager.

Haar coachingspraktijk Mogelijkhedencoach (https://www.mogelijkhedencoach.com/) is ze gestart in 2016.

Haar expertises zijn:

• Denken in mogelijkheden

• Energie Management: hoe kan je meer doen met minder energie

• In je kracht blijven of je kracht terugvinden tijdens ziekte, letsel en herstel

Tijdens de bijeenkomst “Omgaan met overweldigende emoties” zal ze zowel over haar ervaring op dit gebied vertellen, als uitleg geven over de werking van je hersenen bij emoties. 

Aanmelden:

Stuur een mail naar joanveldhuizen@transmuralis.nl onder vermelding van ‘aanmelding NAH 4 oktober’ en een link wordt toegestuurd.

Tijd:

16:15 – 17:15 uur (inloop vanaf 16:00 uur)