Online bijeenkomst voor familie en naasten van NAH getroffenen

| Gelderland
logo hersenletsel

Online bijeenkomst ‘Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel’
voor familie en naasten die zorgen voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

NAH kan je zomaar overkomen. Door een verkeersongeluk, een val op het hoofd, een klap op het hoofd tijdens het sporten of bij een vechtpartij. Door een beroerte, herseninfarct, hersenbloeding, tumor, herseninfectie of vergiftiging door overmatig alcohol- of drugsgebruik. De gevolgen zijn op het eerste gezicht vaak niet of nauwelijks zichtbaar maar wel ingrijpend. Voor de omgeving kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er is gebeurd, welke gevolgen dit heeft en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Zorgen voor een naaste met NAH
De naaste omgeving, familie en vrienden hebben vaak veel vragen. ‘Waarom doet hij/zij zo anders?’ ‘Hoe moet ik hier mee omgaan?’ ‘Wat kan ons helpen zodat we beter de zorg kunnen volhouden?’ In deze eerste gratis online bijeenkomst geven we meer informatie over NAH, gaan we in op uw vragen en krijgt u de gelegenheid om met lotgenoten ervaringen uit wisselen.

datum: woensdag 26 mei
voor wie: familie en naasten die zorgen voor (een volwassen) iemand met NAH
tijdstip: 19.30-20.30 uur online via ZOOM
aantal: max. 10 personen Informatie en aanmelding

Graag aanmelden vóór 19 mei.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Karin Fennes via k.fennes@dekap.nl of door te bellen 06-40813160. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u de bijeenkomst kunt volgen. Mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van Zoom en/of vervangende zorg nodig hebben dan kunt u een beroep doen op een vrijwilliger van de Kap. Mogelijk gemaakt door De bijeenkomst wordt vanuit NAH Gelderland georganiseerd en verzorgd door Anne de Boer van AnQer en Karin Fennes van De Kap (Apeldoorn)