Pieterpad wandelen, fietsen of steppen

| Landelijk
logo hersenletsel

LET OP! NIEUWE DATUM!

Pieterpad lopen, fietsen of steppen

Wij organiseren dit jaar, op zondag 12 september 2021, voor de 6e keer het evenement www.pieterpadsteppen-wandelen.nl.  Dit jaar voor de Stichting STOP Hersentumoren en/of de Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl (voor mensen met NAH).  Deelnemers  zijn vrij in om zelf te kiezen naar welke van de twee doelen hun opgehaalde geld zal toe gaan.

Ons doel is om zoveel mogelijk wandelaars, fietsers en steppers op één dag een deel van het Pieterpad of Fietserpad te afleggen voor hersentumoren onderzoek en meer bekendheid over NAH.  

Dit is  een grote uitdaging  en misschien dit jaar niet (helemaal) haalbaar.  Desondanks gaan we ons best doen om op zijn minst deelnemers op een aantal routes te hebben. Op dit moment concentreren we ons op de volgende routes :

  • Laren naar Vorden ( Pieterpad noord van Vorden)
  • Zelhem naar Vorden (Pieterpad zuid van Vorden)
  • Millingen naar Groesbeek (zuid van Vorden)
  • Gennep naar Groesbeek (zuid van Vorden)

Liever Fietsen of Steppen :

  • Eibergen naar Vorden : +/- 29 km
  • Millingen aan de Rijn naar Groesbeek +/- 18,5 km

Finish : Vorden of Groesbeek : Wij zijn bezig met het zoeken naar geschikte locaties waar deelnemers  kunnen uitrusten, hapje en drankje eten en feestelijk worden ontvangen.    Zodra we meer details hebben zal dit op de website worden gepubliceerd.

Andere routes : Spreekt dit idee jou aan, woon je ergens in de buurt van plaatsen op het Pieterpad of Fietserpad en wil je helpen met het zoeken van een Start en/of Finish locatie mail dan naar: info@pieterpad-steppen.nl

Retour naar startplaats : We hopen dat deelnemers dit onderling kunnen organiseren. Mocht dit echter een probleem zijn, dan zullen we proberen vrijwilligers te organiseren.

Zie de website www.pieterpadsteppen-wandelen.nl voor meer informatie betreft etappes, inschrijfgeld enz.

Slot / vraag 

Hoewel de Covid-19 maatregelen worden soepeler en we steeds meer vrijheid beginnen te krijgen, alle NAH of hersentumoren groepen, bijeenkomsten enz. zijn nog niet operationeel. Zou het eventueel mogelijk zijn om deze mail naar zoveel mogelijk  van  u contacten te kunnen zenden? Mensen die getroffen of betrokken zijn met hersentumoren en/of NAH. Tips betreft Facebook pagina’s, enz waar we reclame kunnen maken zijn harstikke harstikke welkom. 

Voor info en eventuele oplossingen, ideeën en vragen kun  je terecht bij Maggie Tervit 


Bijlage: Pieterpad 2021 v2 (1)_0.pdf