Putten | Jongerenweekend 2022

| Landelijk
Putten | Jongerenweekend 2022

Deze dagen zijn bedoeld voor jongeren (18-35 jaar). De dagen bestaan uit inspirerende sessies met de groep die vormgegeven worden door 2 ervaren coaches. Denk aan onderwerpen als acceptatie, zelfvertrouwen, communicatie en omgaan met emoties bijvoorbeeld. Je gaat naar huis met inhoud en handvatten waar je in de praktijk direct iets mee kunt.

Daarnaast is er ruimte voor lotgenotencontact, mooie gesprekken en voldoende rustmomenten. Maar bovenal; plezier en contact, zijn met leeftijdgenoten die je niets hoeft uit te leggen er lekker even tussenuit zijn!

Datum: Zaterdag 29 t/m 30 oktober 2022.
Inchecken op zaterdag tussen 12 en 13 uur, start met een lunch om 13.00 uur. 

Locatie: Hotel Hof van Putten, Putten.

Kosten: De eigen bijdrage voor dit jongerenweekend voor leden van Hersenletsel.nl is € 100,00 p.p. op basis van vol pension. Niet-leden betalen € 150,00.
Ben je nog geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan het jongerenweekend? Voor € 32,50 per jaar bent je al lid. Je ontvangt niet alleen korting op deelname aan het jongerenweekend, maar geniet ook van alle andere voordelen die het lidmaatschap biedt.

De eigen bijdrage is inclusief:
– Training
– 1 overnachting
– 1x ontbijt
– 2x lunch
– 1x diner
– Koffie/thee/water en wat lekkers tijdens de training. 

Alle overige consumpties voor eigen rekening.

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Soms kun je vanuit je aanvullende verzekering een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je zorgverzekeraar krijgen. De hoogte van de maximale vergoeding hangt af van je zorgverzekeraar en de aanvullende verzekering. Informeer VOOR aanmelden bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden!

Vergeet niet om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Ben je erbij?
Meld je dan aan via het formulier.
Wees er snel bij want: VOL is VOL!! (max. 20 personen) 

We ontvangen jullie graag op zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur, waarna we gezamenlijk zullen lunchen. Het vertrek is op zondagmiddag na de lunch.