Putten | Zelfmanagement dagen

| Landelijk
Putten | Zelfmanagement dagen

Deze praktische dagen zijn bedoeld voor mensen met hersenletsel en, als zij dat willen, hun partners. Onder begeleiding van twee trainers kijken de deelnemers naar hoe hun leven is veranderd na het hersenletsel en hoe ze daarmee een nieuwe en andere invulling aan hun toekomst kunnen geven.

‘Wat een fijne dagen vol steun en herkenning – echt een warm bad’ – Deelnemer voorgaand weekend

Datum: Woensdag 19 oktober t/m vrijdag 21 oktober.
Wij ontvangen je woensdagmiddag voor de lunch en het vertrek is vrijdagmiddag na de lunch.

Locatie: Hotel Hof van Putten in Putten.

Kosten: De eigen bijdrage voor dit zelfmanagement weekend voor leden van Hersenletsel.nl is € 185,00 p.p. op basis van vol pension. Niet-leden betalen € 230,00.
Ben je nog geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan de Zelfmanagementdagen? Voor € 32,50 per jaar bent je al lid. Je ontvangt niet alleen korting op deelname aan de Zelfmanagementdagen, maar geniet ook van alle andere voordelen die het lidmaatschap biedt.

De eigen bijdrage is inclusief:
– Training
– 2 overnachtingen
– 2x ontbijt
– 3x lunch
– 1x diner
– Koffie/thee/water en wat lekkers tijdens de training.

Alle overige consumpties voor eigen rekening.

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Soms kun je vanuit je aanvullende verzekering een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je zorgverzekeraar krijgen. De hoogte van de maximale vergoeding hangt af van je zorgverzekeraar en de aanvullende verzekering. Informeer VOOR aanmelden bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden!

Vergeet niet om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Ben je erbij?
Meld je dan aan via het formulier.
De Zelfmanagementdagen zijn helaas VOL! Je kunt je nog aanmelden om op de reservelijst geplaatst te worden. Wij nemen dan contact met je op als er een deelnemer uitvalt.

We kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten!