Rotterdam: Cognitie en NAH

| Zuid-Holland
Rotterdam:  Cognitie en NAH

Beste lotgenoten,

Op verzoek van veel mensen in Krimpen besteedt Krimpenwijzer de komende maanden aandacht aan de impact van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

We horen steeds meer dat ook mensen die Covid-19 doormaakten last kunnen hebben van problemen met concentreren, plannen en organiseren of chronische vermoeidheid. Ze beschrijven het als een raar gevoel in mijn hoofd. Het mag duidelijk zijn dat ook mensen die een beroerte of ongeluk met hoofdletsel dergelijke klachten kennen en als geen ander weten hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. En ja hersenletsel krijg je niet alleen, dus ook mantelzorgers worden uitgenodigd voor de interessante en gezellige bijeenkomsten.

Krimpenwijzer organiseert samen met het Hersenletsel-Afasiecentrum van De Zellingen en de patiëntenvereniging vijf bijeenkomsten over omgaan met de gevolgen van NAH.

 

Themabijeenkomst cognitie en NAH

Cognitie beïnvloedt in belangrijke mate ons functioneren.  Aandacht, geheugen, plannen & organiseren, initiatief, concentratie, zomaar wat termen die bepalen hoe zelfstandig we dingen kunnen ondernemen. Wil u er meer over weten. De ergotherapeut van De Zellingen neemt u mee in de wereld van cognitie. U krijgt handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan.

Tijd:

14.30u – 15.30u

 

Aanmelden:

mantelzorg@krimpenwijzer.nl