Rotterdam: NAH veranderde het leven van mijn ouders, broer of zus, vrienden

| Zuid-Holland
Rotterdam: NAH veranderde het leven van mijn ouders, broer of zus, vrienden

Op verzoek van veel mensen in Krimpen besteedt Krimpenwijzer de komende maanden aandacht aan de impact van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

We horen steeds meer dat ook mensen die Covid-19 doormaakten last kunnen hebben van problemen met concentreren, plannen en organiseren of chronische vermoeidheid. Ze beschrijven het als een raar gevoel in mijn hoofd. Het mag duidelijk zijn dat ook mensen die een beroerte of ongeluk met hoofdletsel dergelijke klachten kennen en als geen ander weten hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. En ja hersenletsel krijg je niet alleen, dus ook mantelzorgers worden uitgenodigd voor de interessante en gezellige bijeenkomsten.

Krimpenwijzer organiseert samen met het Hersenletsel-Afasiecentrum van De Zellingen en de patiëntenvereniging vijf bijeenkomsten over omgaan met de gevolgen van NAH.

 

NAH veranderde het leven van mijn ouders, broer of zus, vrienden

Samen de draad weer oppakken en verder kijken dan de buitenkant.

Een veel gehoorde klacht: “Jij weet niet wat het is om …”

Wat kun je doen om elkaar beter te begrijpen en activiteiten op te pakken als het leven niet meer is zoals vroeger.

Waar kun je terecht als je je zorgen maakt over je naaste? Hierover gaan we in gesprek tijdens de informele bijeenkomst van 17.00 u tot 19.30 u.

De avond is speciaal voor naasten, familieleden en bekenden van mensen met NAH. We starten deze inspirerende bijeenkomst met een kopje soep en een broodje en verheugen ons op het uitwisselen van positieve ervaringen.

Tijd:

17.00u – 19.00u

Aanmelden:

mantelzorg@krimpenwijzer.nl