Schiedam: Prikkelarme natuurfilm Madagascar

| Zuid-Holland
Schiedam: Prikkelarme natuurfilm Madagascar

Filmochtend in het Wennekerpand

Beste mensen,

Zoals sommigen van jullie al weten, waren Pia en ik, Herman Moor, ver gevorderd met het organiseren van een prikkelarme filmvoorstelling in samenwerking met het Wennekerpand te Schiedam en Hersenletsel.nl. Dit is toen doorkruist door Covid19. Maar niet nog eens geschoten, zou mis blijven. En nu is het ons gelukt!

Een “prikkelarme” filmochtend in het Wennekerpand te Schiedam. De bioscoopzaal en de aanwezige horeca zijn beschikbaar alleen voor ons. Er is personeel aanwezig dat op de hoogte is van onze aandoening(en). Geluid en zaallicht zal aangepast worden naar de gemiddelde smaak. Natuurlijk kunnen we niet met alles rekening houden, maar volgens ons zijn dit de twee voornaamste prikkels, afgezien van de zakken popcorn, zakken chips en borrelend koolzuur van de Cola of Fanta.

We willen je/jullie via deze weg uitnodigen voor een mooie natuurfilm, te weten Madagascar! Madagascar op het grote doek. Wie wil dat nu niet zien…..Dus ga mee…….

Je mag mee voor 50% korting, dit geldt voor jouzelf als voor je partner/begeleider. Heb je een zgn. Cinéville-pas, kun je gratis naar binnen. Heeft je partner/begeleider deze pas niet, dan geldt voor hem/haar de 50% prijs, zie hieronder.

Wanneer:

Zondag 26 september 2021 om 11:00 uur

Kosten:

4,75 p.p. als je geen 65+ bent.

4,00 p.p. als je 65+ bent. Dus niet als je 65+ voelt.

Te voldoen op rekeningnummer: NL83RABO0306493438 ten name van: M.P.S.V. Nijssen

Met opmerking: Filmochtend 26/9/2021

Waar:

Het Wennekerpand, Vijgensteeg 2, 3111PT SCHIEDAM

Zie bijgevoegde route beschrijving

Titel van film:

Madagascar

Wat voor film is dit:

Madagascar is een fraaie natuurfilm over de daar aanwezige levensvormen. Het is op een mooie en indrukwekkende manier gefilmd en je staat soms echt oog in oog met de aanwezige dieren, planten en overige organismes.

De duur van de film:

54 minuten zonder pauze

Consumpties:

Zijn voor eigen rekening

We horen graag of je meegaat en of je partner en/of begeleiding meekomt met dit uitje en of je lid bent van Hersenletsel.nl. Laat vóór 20 september 2021 via info.nah.club@gmail.com weten aan ons, Pia en Herman, of je komt meegenieten van de film op zondag 26 september 2021. Vergeet niet het verschuldigde bedrag over te maken. Dit is zowel voor jouzelf als voor ons het makkelijkst.

Tot dan.

Wij hebben er zin in.

Groet, Pia en Herman

 

 

Routebeschrijving:

Tram:

Lijn 21 of 24 richting Schiedam Woudhoek). Uitstappen bij Parkweg. Hierna op de Parkweg lopen in de richting van het centrum van Schiedam. Je komt een brug tegen, deze ga je over en je blijft doorlopen. Hierna kom je in een nieuwbouwproject terecht via een poort. Deze ga je door. Je blijft doorlopen, aan je linkerhand heb je dan het Wennekerpand, dit is voor een tweede brug. Zie RET voor gegevens qua vertrektijden e.d.

Metro:

Vanuit Rotterdam de metro tot aan station Parkweg Schiedam, hier uitstappen. Hierna op de Parkweg lopen in richting van het centrum van Schiedam. Je komt een brug tegen, deze ga je over en je blijft doorlopen. Hierna kom je in een nieuwbouwproject terecht via een poort. Deze ga je door. Je blijft doorlopen, aan je linkerhand heb je dan het Wennekerpand, dit is voor een tweede brug. Zie RET voor gegevens qua vertrektijden e.d.

Auto:

vanuit Rotterdam en vanuit overige:

Rijdt in de richting van Schiedam, neem afslag Schiedam Centrum. Rechtshouden, om naar Centrum Schiedam te gaan. Rechtdoor rijden in richting viaduct, dit viaduct onderdoor rijden. Kruising bij groen oversteken. Rechts voorsorteren en viaduct passeren, met weg meegaan. Rechts afslaan na stoplicht. U rijdt in richting Parkweg. Bij Parkweg, links afslaan. Rechtdoor rijden. U ziet rechts metrostation Parkweg. Hierna rijdt u verder de brug over. U passeert een poort van een nieuwbouwproject. U rijdt door en kijkt links voor het Wennekerpand of er parkeerplaats is of anders in het straatje dat u net heeft gepasseerd.