Treinrit met de STAR met lunch onderweg

| Groningen & Drenthe
Treinrit met de STAR met lunch onderweg

Op 30 augustus bent u vanaf 12.00 uur welkom bij de Star treinstation in Stadskanaal.

We kunnen genieten van een 3 uur durende treinrit van Stadskanaal naar Veendam en weer terug. Tijdens de treinrit ontvangen we een heerlijke lunch, inclusief thee en koffie . De trein en het toilet in de trein is rolstoel toegankelijk. Graag horen we of U een rolstoel bij u heeft i.v.m. het aantal wagons wat klaar moet staan.

Wij vragen van U een bijdrage voor de lunch van €20,00 , voor leden en €27,50 voor niet leden. Wij als Regio Noord bieden u de treinrit aan en zullen de huur van de trein bekostigen.

In verband met het vastleggen van de afspraken met de Star, vragen wij u om zich voor 18 juli aanstaande aan te melden bij : regionoord@hersenletsel.nl of via de aanmeldknop onderaan deze pagina met vermelding van de Star, het aantal personen, gebruik rolstoel en eventuele dieetwensen.

 

Bij deelname de betalingen graag voor 23 augustus overmaken op bankrekeningnummer:

Hersenletsel.nl regio Groningen/Drenthe NL 36 INGB 0006 6523 11 met vermelding van uw naam , gebruik rolstoel en treinrit Star.

 

We wensen U allen een fijne vakantie periode en zien U graag 30 augustus bij museum spoorlijn Star, Stationstraat 3 9503AD Stadskanaal.

Aanmelden