Webinar MEE – Weerstand en onbegrepen gedrag voortkomend uit een niet-zichtbare beperking

| Zuid-Holland
Webinar MEE – Weerstand en onbegrepen gedrag voortkomend uit een niet-zichtbare beperking

MEE Webinar Leefbaarheid in de wijk: omgaan met weerstand en onbegrip – wat kun je van elkaar leren?

Donderdag 24 november 

Tijd: 16.00 – 17.00 uurInzetten op leefbaarheid in de wijk, gaat niet zonder medewerking van de wijkbewoners. Vaak gaat dat soepel, soms loopt het contact anders dan gehoopt.In dit Webinar gaan we in op weerstand en onbegrepen gedrag, dat voortkomt uit een niet-zichtbare beperking. Waar loop je als medewerker van een woningcorporatie of gemeente, of als zorgverlener tegenaan in het contact met bewoners met een niet-zichtbare beperking? Hoe kun je elkaar beter te begrijpen zodat vervelende situaties en escalaties minder voorkomen? Wat kun je van elkaar leren?Wij geven samen met onze gastsprekers vanuit expertise en ervaring een aantal inzichten en tips waar je direct mee aan de slag kunt in je eigen werk.

Voor wie?

Dit interactieve Webinar is interessant voor professionals werkzaam in de wijk, zoals medewerkers van woningcorporaties, sociale wijkteams, gemeente en hulpverleningsinstanties.

Programma
Na inschrijving ontvang je uiterlijk een week van te voren via e-mail het programma en de link naar de life stream van het Webinar.

Aanmelden Webinar kan via deze link: https://www.crowdcast.io/e/MEE_LEEFBAAR/register