Zelfmanagementweekend in hotel De Hunzebergen in Exloo

Zelfmanagementweekend in hotel De Hunzebergen in Exloo

Ga mee op zelfmanagementweekend in Flether Familiehotel De Hunzebergen in Exloo van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart. Tijdens dit weekend kunnen patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en/of hun partners met elkaar in gesprek gaan. Het thema van dit weekend is ‘SAMEN – LEVEN’ en gaat over samen leven voor en na het hetsenletsel, in vriendschappen, gezinsverband, (vrijwilligers)werk en relaties.

Activiteiten tijdens het zelfmanagementweekend

Samen met de andere aanwezige ga je in gesprek. Dit kan binnen aan tafel of buiten, als het weer zich ertoe leent. Tijdens deze fijne bijeenkomsten begrijpen mensen elkaar en worden er gesprekken zonder oordelen gevoerd. Begrip, warmte, interesse, vechtlust, verdriet: alles mag er zijn. Wil je even een moment voor jezelf? Dan kun je ook wat baantjes trekken in het aanwezige zwembad of heerlijk even relaxen in de sauna.

Wanneer?

Het weekend vindt plaats van vrijdag 15 tot zondag 17 maart. Op vrijdag kun je inchecken tussen 15.00 en 18.30 uur. Van 19.00 tot 20.30 uur maken we kennis met elkaar. Het avondeten is op deze dag voor eigen rekening. Op zondag vertrekken we na de lunch weer richting huis.

Voor wie?

NAH-patiënten en/of hun partners zijn welkom tijdens dit weekend.

Kosten

€ 250,- inclusief:

  • 2 overnachtingen
  • 2 keer ontbijt
  • 2 keer lunch
  • 1 keer diner
  • Training
  • Koffie, thee, water en wat lekkers tijdens de training

In twee termijnen betalen is mogelijk. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Kijk ook na of je zorgverzekering (een deel van) dit weekend vergoed. En denk eraan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Meld je aan

Wat onwijs leuk dat je mee wilt op zelfmanagementweekend! Meld je snel aan, want vol is vol. Er is plek voor maximaal 18 personen. Aanmelden kan door te mailen naar jennette1608@gmail.com of te bellen naar 0591-635301/06-10357817.

Let op: Tot 1 maart 2024 kan er nog kosteloos geannuleerd worden. Vanaf 01-03-2024 kun je niet meer kosteloos annuleren. Als dit voor een risico is kun je een annuleringsverzekering overwegen als je deze niet al hebt.