Zwijndrecht – Bijeenkomsten Post-Covid

| Zuid-Holland
Zwijndrecht – Bijeenkomsten Post-Covid

In Zwijndrecht start Hersenletsel.nl een lotgenotengroep voor mensen die Post-Covid hebben.

De groep bestaat uit maximaal acht personen en duurt maximaal twee uur met pauze.

Tijdens deze bijeenkomsten kun je mensen ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Je kunt ervaringen delen over het omgaan met de gevolgen van Post-Covid. Het doel is op een positieve manier van elkaar te kunnen leren en elkaars steun te ervaren. En er zo beter mee om te gaan.

Deze groep heeft twee ervaren gespreksbegeleider. Iedereen in de groep is verantwoordelijk voor een prettige en veilige sfeer. De gespreksbegeleiders zijn tevens contactpersoon en zorgen dat het groepsproces goed verloopt dus bijvoorbeeld dat iedereen aan het woord komt.

Na inschrijven ontvang je een bevestiging en daarna een uitnodiging, uiterlijk een week voor de eerste bijeenkomst van Post-Covid NL.

Heb je, inhoudelijke, vragen over deze bijeenkomsten, mail deze dan naar postfysiek@longfonds.nl -of kijk op https://www.postcovidnl.nl/

Deze vorm van lotgenotencontact wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS. Ondersteuning door vertegenwoordigers van Hersenletsel.nl die tevens deze groep zullen begeleiden: Monique van der Stoep en Arie van den Herik.

Voor praktische vragen betreffende bv de locatie is de laatste beschikbaar: arie@quadraet.nl of 06 51508417.

 

Bijeenkomsten:

De bijeenkomsten in Zwijndrecht. (Stationsplein 4J, naast station)

Maandagochtenden van 09.45-11.45 uur

25 september 2023

02 oktober 2023

09 oktober 2023

06 november 2023

13 november 2023

20 november 2023