Ambassadeur uitnodigen

Wilt u een ambassadeur uitnodigen?

Altijd al eens van een ervaringsdeskundige willen horen waar ze tegenaan zijn gelopen en hoe ze met hun hersenletsel zijn omgegaan? Dan kunt u nu een ambassadeur uitnodigen! Vanuit hun ervaring vertellen zij over wat zij hebben meegemaakt. Wat obstakels maar juist ook mogelijkheden zijn geweest. Dit kan verhelderend werken en inzicht bieden. Voor zowel zorgverleners als mensen die het zelf is overkomen. Ook kunnen ambassadeurs informatie delen, in een panel plaatsnemen of u bijvoorbeeld adviseren bij de ontwikkeling van een tool.

Praktische informatie

Een lezing wordt verzorgd door een duo van ervaren ambassadeurs. Wij vragen u, als aanvrager van de lezing, zelf te zorgen voor een zaal, zaalhuur, een wit scherm en een beamer. Een lezing duurt ongeveer 45 minuten en kost € 100. Daarnaast vragen wij u de reiskosten van de ambassadeurs te vergoeden.

Wilt u een presentatie op maat aanvragen, een ambassadeur voor iets anders inzetten, kunt u als organisatie niet aan de financiële verplichting voldoen of hebt u andere vragen? Neem dan contact met ons via de button “Meer informatie/vragen”. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. Of nodig meteen een ambassadeur uit via de button “Ambassadeur uitnodigen”.