Peter | Genieten, motiveren en inspireren

Peter | Genieten, motiveren en inspireren

Het leven houdt niet op na een herseninfarct. Als iemand dat weet, dan is het de boomlange dierenarts Peter Bracht wel. Zijn levenslust overwint alles. In deze blogpost vertelt Peter over zijn training voor ambassadeurs van Hersenletsel.nl en de momenten waar hij van kan genieten.

Alsof hersenletsel het beste uit de mens naar haalt. Stop er een paar in een zaaltje. Zet er een paar aan een tafel. Je zult zien dat er snel mooie dingen gebeuren. 

Vandaag was de eerste training voor ambassadeurs voor Hersenletsel.nl regio Zuid-Holland. Wij waren met zestien man, waaronder een aantal partners en familieleden. En man: wat veel onvermoede talenten komen er dan bovendrijven als men zich in no time aangesloten en verbonden voelt in begrip en herkenning. Om deze reden is lotgenotencontact zo belangrijk en nuttig. 

Na een goed verzorgde lunch reden Chris en ik weer naar huis met nieuwe mensen in ons hart gesloten. Wat is het fijn om af en toe op een wagen te springen en weer  ergens bij te horen. We moesten nog met mijn vader van bijna 92 naar het knusse zonovergoten Strandwalfestival in Rijswijk. Waar de band van Toon on the Bass stond als een huis. 

Mijn talenten van vandaag? Genieten, motiveren en inspireren. Tenminste: dat zijn dingen die ik graag doe en ook vandaag tijdens de training goed van pas kwamen.