Vandaag verschenen: nieuw boek: ‘Een leven op zijn kop’.

Vandaag, op de Europese Dag van de Beroerte, is een bijzonder nieuw boek verschenen: Een leven op zijn kop. Het boek is geschreven door journaliste Trix Broekmans en vertelt over de strijd van Peter d’Hamecourt, bij veel mensen bekend als ‘correspondent in Moskou’ voor het NOS Journaal en het AD (Algemeen Dagblad), om na zijn hersinfarct weer op de been te komen.

Na zijn pensionering ging Peter in Frankrijk wonen. Daar krijgt hij een beroerte. Leven werd overleven. Hij vocht een taaie strijd om weer overeind te komen. Schrijfster Trix Broekmans vertelt vanuit iedereen een deel van het verhaal: vanuit Peter zelf, vanuit zijn vrouw Zoya, de arts, de therapeut en haarzelf. Dat geeft een goed en herkenbaar beeld vanuit verschillende perspectieven. Professor Erik Scherder, klinisch neuropsycholoog, schrijft in zijn voorwoord: ‘Dit is niet het eerste boek over dit onderwerp en zeker niet het laatste. Maar ik heb nog niet eerder zo indringend het hele proces na een herseninfarct kunnen volgen. Daarom beveel ik dit boek van harte aan!’

Trix Broekmans – Een leven op zijn kop – Peter d’Hamecourt vecht zich terug na zijn herseninfarct, 176 pagina’s. Bestel nu alvast, dan grijp je er in elk geval niet naast. Verzending van het boek, op volgorde van binnenkomst van bestellingen, vanaf 17 mei!

Prijs: € 19,95 (exclusief € 4,20 verzendkosten). Leden van de vereniging ontvangen 50% korting op de aanschafprijs van het boek.

Boekhandels kunnen het boek met boekhandelskorting bestellen door te mailen naar info@hersenletsel.nl